Безплатно: Публикувай технологично ревю в сферата на мобилните комуникации

lqllqlq

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте,
Реших да предложа на трима от вас, за които би било интерес, да публикуват ревю на технологична джаджа в блог за мобилни телефони, комуникации с новини и ревюта. Едва ли е нужно да казвам, че имам определени изисквания към текста, а именно:

1. Текст - 100% авторски. Моля без преписани/преведени/преразказани текстове
2. Дължина - минимум 500 думи
3. Тематика - мобилни телефони, комуникации, джаджи
4. Снимки - авторски. Бъдете креативни, създайте нещо качествено. Снимки на бял фон/мушама/свалени от първият попаднал ви сайт в търсачката не стават.
5. Брой снимки - поне 3, като може едната на е скрийншот, ако смятате, че ще покаже нещо важно

Какво получавате?
1. Ползи от статия в стар блог (над 4 години) за комуникации. Ако все още има хора интересуващи се от PR - през годините се е движил между 2 и 3, в момента 2
2. Безплатно поле за изява на креативността ви
3. Упоменаването ви като създател на текста в края на статията (неактивен линк или бранд) от типа : Ревюто е изготвено от...

Edit: Съдейки по възникналите въпроси допускам, че по точка 3 по-горе не съм бил ясен, което може би е мой пропуск:
Под неактвен линк/урл визирам нещо от типа www.domain.com или Име на Фирма ЕООД, които обаче не са кликаеми, тоест не препращат към сайта или поне не директно. Дали е полезно оставям всеки сам да прецени.

Ако смятате, че всичко написано по-горе ви е заинтригувало, може да ви помогне или просто искате да начешете личното си его показвайки на света, че сте технологичен фен, които се вълнува от новостите в мобилните комуникации - запазете си място в коментарите по-долу.

Накрая, но не и по важност: Запазвам си правото да откажа публикуване на текст по моя преценка, като сред основните причини би било несъобразяването с някоя от точките по-горе или ако сметна, че текста е твърде комерсиален, а не с цел полезност на читателя.

Ами мисля, че това е всичко за сега, а ако има въпроси - питайте.
 
Последно редактирано:

Горе