Безплатно лого*

xland

Active Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Здравейте, публикувал съм един проект, който е правен по молба на един познат, а после остана нереализиран. Няма да се впускам в подробности - защо така се случи ... да кажем, че клиента беше доста 'безмълвен'. Нека всеки, който има нужда от лого за 'counter strike' сървър или форум, да кандидатства. Публикувайте заявките си само в темата, за да е всичко прозрачно (не на ЛС). Срока за кандидатстване ще определя според следните критерии:
1 – първите десет заявки от потребители на този форум
2 – ИЛИ до дата 17.02.2013
Победителя, ще излъча на случаен принцип с помощта на спортния тотализатор. Ще се използва първото число(та), публикувано на официалния им сайт, от тиража с дата след обявяване край на конкурса. Алгоритъма за пресмятане на печелившия, ще публикувам след ‘конкурса’ и преди тегленето на числата. Този алгоритъм, ще зависи от броя на заявките.
Печелившия получава Безплатно лого*:
* Безплатна редакция на текста от логото ‘CS XXXL’ според името, което печелившия ще използва. Една цветова промяна на логото по избор. Изходен файл (png) с прозрачен фон 1600x500px/72 dpi. Срок на изпълнение и получаване – до 3 дни след избора на печеливш. САМО при заявка за векторния файл (eps, cdr), ще трябва да заплати 40 лв. предварително.
PS: Логото е подходящо и за 'пейнтбол' отбори, сайтове, форуми.

5841471a.png
 
Последно редактирано:
От: Безплатно лого*

Не разбрах какво точно е нужно да напишем за да участваме.., така че ме брой пък ако е нужна допълнителна информация драсни.

Ок! Това е достатъчно.
 
От: Безплатно лого*

bechoo, като единствен кандидат - печелиш. Пиши ми на ЛС какво искаш да променим, според условията за промяна.
 

Горе