Бизнес информатика

Не.
Няма работа за програмисти и едва ли ще има. Тоя балон се спука.

Идеалният вариант за вишу е някой от техническите университети. Ако си женско, това е отличен вариант сред състудентите да си намериш мъж-бачкатор в някоя фабрика, да му народиш 2-3 деца и да си гледаш рахатлъка по цял ден у къщи (Фейсбук, БГмама, сериали и "На Кафе"). Ако пък си мъжко, това е максимален шанс да си намериш някаква работа в бъдеще.

Ако държиш да правиш кариера, двата единствени варианта са Право и Медицина. Но 3-ката в дипломата и тия пълни членове на подлозите изключват и 2-те.

Всички останали специалности и вузове са загуба на време, пари и енергия.

Не.
Няма работа за програмисти и едва ли ще има. Тоя балон се спука.

Идеалният вариант за вишу е някой от техническите университети. Ако си женско, това е отличен вариант сред състудентите да си намериш мъж-бачкатор в някоя фабрика, да му народиш 2-3 деца и да си гледаш рахатлъка по цял ден у къщи (Фейсбук, БГмама, сериали и "На Кафе"). Ако пък си мъжко, това е максимален шанс да си намериш някаква работа в бъдеще.

Ако държиш да правиш кариера, двата единствени варианта са Право и Медицина. Но 3-ката в дипломата и тия пълни членове на подлозите изключват и 2-те.

Всички останали специалности и вузове са загуба на време, пари и енергия.
най-добре да се запише да участва в Ергенът :)

най-добре да се запише да участва в Ергенът :)
Поне знам, че изречение се започва винаги с главна буква. Освен това "Ергенът" и изброените по-горе не са сред интересите ми, колкото и невероятно да Ви се струва.

Поне знам, че изречение се започва винаги с главна буква. Освен това "Ергенът" и изброените по-горе не са сред интересите ми, коркото и невероятно да Ви се струва.
ама ще пиша както аз си знам - скъпа учителко по БЕЛ .... бахти овцата... когато ти имаш 2 висши образования като мен и професия тогава ме учи как да пиша

Жалко за двете ти висши, когато отношението ти е като на овчар от най-забитото село. Комплексари...

Жалко за двете ти висши, когато отношението ти е като на овчар от най-забитото село. Комплексари...
ама пикло , дошла си на гости във форума и почваш да даваш акъл на хора които са зряли и кипяли в живота си! Айде марш в село Свищов

ама пикло , дошла си на гости във форума и почваш да даваш акъл на хора които са зряли и кипяли в живота си! Айде марш в село Свищов
Сега заради тебе момичето ще запише бизнес информатика и ще си провали живота...

Едит: че програмист няма да стане, то е ясно, ама има друг много по-сериозен подводен камък, а именно ОБКРЪЖЕНИЕТО от състуденти! Почти никоя жена не заслужава мъж-програмист - това са най-долната категория мъже. Пълни отрепки, мижитурки и готови всеки един момент да ти забият ножа в гърба. Колкото колеги-програмисти съм имал, всичките са попадали в тая графа; не си спомням за изключение.

Последно редактирано:
Микро инженеринг, промт инженеринг и роботика това ще е хит следващите 20-30-50 години докато не стане ежедневие. Следват биотехнологии и разни алабализми от физичните и химичните свойства на различни вещества и реагенти като самопострояващи се сгради или самоизграждащи се тунели ( те обаче са още само концепции и тестове )

като те гледам по разсъжденията, може да запишеш да учиш в OnlyFans академията , там със сигурност ще имаш работа !

Горе