Бизнес план за дървообработващо предприятие

Здравейте,

Бих искал да попитам, дали някой може да ми помогне с един проблем, който имам. Знам, че е малко ирелевантно да пиша за такова нещо точно тук, но все пак ще обясня логиката си.

Разработвам проект за дипломната си работа, като предприятието, което съм избрал е дървообработващо, но имам много малко информация за него. Поради тази причина се нуждая от бизнес план за кредитиране или разработване на такова предприятие. Предположих, че може някой от вас хора да се е занимавал с такава фирма или да е попадал на нещо подобно покрай свои познати. Ще бъда много благодарен и ще почерпя ако се намери нещо такова.

Благодаря ви предварително.

Поздрави,
Светослав Бляхов
e: svetlio(dot)blyahoff(at)gmail(dot)com
 
От: Бизнес план за дървообработващо предприятие

Не се притеснявай. Аз също правя...но за друг тип предприятия. Макар,че то схемата е една и съща. В гугъл има много информация.
 
От: Бизнес план за дървообработващо предприятие

Здравейте,

Благодаря ви за бързия отговор. Ще проверя линка. На мен всъщност ми трябва някаква базова информация, като историческа справка, техн процес, крайна цена на изделията и т.н. Аз имам фирма, за която да пиша, но там за съжаления не успях да взема всичката информация, която ми трябваше и за това сега търся да взаимствам от някъде. За това реших, че един бизнес план на нещо такова би ми бил полезен.

Благодаря отново. Сега ще погледна какво е налично.

П.С. И аз търсих в интернет, но са предимно странични неща и нищо, което може да ми свърши работа.

Поздрави,
Светльо Бляхов
 

Горе