Бихтели купили къща вила в Гърция?

по добре за тия пари нещо тука че да се обслужва и да си прибираш редовно наема без ядове
 
Не, по-добре в Испания (то цените са горе-долу същите). Да, Гърция е близо, но с това се изчерпват всички плюсове ЗА МЕН лично. ;)
Просто не ми харесва като култура Гърция и това си е. Но ако ви е на сърце - защо не? Лично аз гледам повече към Испания.
Гледай си към Испания. Никой не те спира да си купиш жилище в страна, движена от либерали. Страна, на която Премиера се изказва по този начин: "Имаме нужда от свежа кръв. Испанските мъже не правят деца. Нека пуснем 5 милиона африканци." Това са реални негови думи, можете да проверите в YouTube.

Запази следващия път съветите си за теб. Ако някой иска да бъде изнасилен и убит, нека отиде там. Ако този форум не беше толкова "мек", щях да пусна две видеота от онзи ден буквално как примат наряза човек в Испания с мачете.

Да си купиш в имот в Испания в момента и за в бъдеще верно трябва да си много тъп.

Същото важи и за Гърция, с техните наводнения и горски пожари и странни катаклизми.
 
Викаш дай да купуваме и да седим в Тикволандия, да работиш за мутри за 1000 лева бруто, които нямат наполовина твоето образование. БГ е само за връзкарите. 2014 заминах и се върнах т.г. Никога не е било толкова зле като сега. При Орешарски дори по-добре вървеше бизнеса. Тук ще останат само герберасти и комунета, но все по-малко искат да са им лакеи.
 

Горе