Блог-играта на Робин Шарма

sandradi

New Member
Здравейте,

Не знам дали сте чували за блог-играта на Робин Шарма. Днес реших да се включа. Там се събират точки при определени условия. Пишеш статия за твоите принципи на успех, всеки коментар под статията носи една точка, всяко харесване в Свежо на статията носи 10 точки, всеки блог приятел, който се включи чрез теб, носи 5 точки. Та молбата ми е следната - да ме подкрепите с коментар, харесване в Свежо или включване. Ето и кратък линк към статията: http://viva-bg.com/personal_development/principi-za-uspeh/ Под нея има и бутон за Свежо. Ако имате профил в Свежо, гласувайте през профила си. Пишете ми, ако искате да се включите в играта. А наградите са добри. Който се интересува, ще му дам повече информация как да се включи. Благодаря!
 
Последно редактирано:
От: Блог-играта на Робин Шарма

Да, той е написал по-подробно условията на играта. От неговия блог научих за нея.
 
От: Блог-играта на Робин Шарма

Ето и линк към условията на играта - http://www.facebook.com/RobinSharmaBG?sk=app_128953167177144
Тези, които са разбрали от тук за играта и решат да се включат, моля да пишат по някой ред или да споменат, че аз съм ги препоръчала да ми дадат точки. Благодаря :) И успех на участниците.
 
От: Блог-играта на Робин Шарма

Това Робин Шарма да не нещо средно между Робин Худ дето взима от богатите и дава на бедните - Мони Шашмата дето взима от всички и не дава на никой
 
От: Блог-играта на Робин Шарма

Ето малко информация за него от блога на Нова визия http://www.novavizia.com/4703.html Там има и една от неговите книги качени. Смятам, че ще бъде интересно. За мен е важно да събирам точки. Ето и линкът в Свежо, където можете да гласувате за мен: http://svejo.net/1162335-printsipi-za-uspeh-magiyata-na-mashtabnoto-mislene
:)
 
От: Блог-играта на Робин Шарма

Създадох лесен път към статията, с която участвам в състезанието. Направих статичен банер - картинка, която е с директен линк към статията. Поставете вашия коментар отдолу и гласувайте в Свежо чрез кликване върху бутона под статията.
http://viva-bg.com/
 
От: Блог-играта на Робин Шарма

Приятели, остават само 10 дни до края на играта, понеже удължиха срока с един месец и играта продължава до 30 юли. Ето и временното класиране:
1. Katya Ihchieva
2. Petko Dimoff
3. и 4. с равен брой точки - Plamen Petrov и Dzver
5. Aptrail Halil.
Моля напишете коментар под статията ми http://viva-bg.com/personal_development/principi-za-uspeh/
и гласувайте в Свежо за нея http://svejo.net/1162335-printsipi-za-uspeh-magiyata-na-mashtabnoto-mislene
Накрая ще публикувам и крайната класация. :)
Благодаря
 

Горе