Блог на noob..моля за компетентно мнение.

GreenLust

New Member
Здравейте. Нов съм във форума и след обстойно изчитане на важните и не до там теми и започнах няколко проекта. Та бих искал да Ви помоля за компетентното Ви мнение за блога ми. Приемам всякаква конструктивна критика . Блогът съм го създал с комерсиална цел..но уви засега не оправдава очакванията ми ..няма да казвам сумата, която ми е донесъл за времето, в което съществува, но е под 10 $, което говори само по себе си за познанията на автора. Но както и да е... това е ликът към блога : [url]http://www.enchantedweightloss.blogspot.com/[/URL] Държа само да отбележа ,че статиите са мое творчество :D и за това може да не струват (тоест не струват).
 
От: Блог на noob..моля за компетентно мнение.

Добре дошъл. Зачетох се в статиите - изглеждат оригинални и звучат добре. Не виждам причина да не продължиш да го развиваш. Малко външния вид е добре да се подобри. Грам идея си нямам дали има читави скинове или теми за блогър, ама потърси възможности.

Само от Адсенсе ли чакаш пари?
А къде са the god damn affiliate linkZ ???
Само линкваш благотворително към няква фирмичка там. Не може така.

Някакво лого, поизлъскан дизайн - започни оттам. После намери някаква подходяща афилиейт програма, сложи линковете. После някакво спамерско СЕО - зачети се из форума за насоки..

Ако си се отчаял, сигурен съм че ще има хора дето да платят за СТАТИИТЕ.
 
От: Блог на noob..моля за компетентно мнение.

Благодаря за съветите...звучаха доста окуражително. Сега си играя на Фотошоп да си правя лого и после ще се опитам да го имплантирам към някои готов темплейт. А иначе ако сложа банери няма ли да е твърде кинтаджийско, смисъл хората няма ли да се дразнят от банерите. А иначе статиите си ги пиша сам, затова звучат малко странно ..ама не съм нейтив спийкър и винаги ще се усеща това, което е обезпокояващо...ама съдба. Сега ще се постарая да сложа банери. Иначе не съм се отчаял напълно, в смисъл, че още не сум си подал документите за Чуждестранния френски легион (пък плащат добре)...така че ще се понапъна известно време още..пък дано има напредък. Благодаря за отделеното време и съветите. Надявам се да успея да събера още мнения, за да корегирам още.
 
От: Блог на noob..моля за компетентно мнение.

Защо няма "read more" на всяка статия?
Недей да слагаш много банери, чикиджийско ще изглежда, особено ако са тея, готово предоставените от афф. програмите...
 
От: Блог на noob..моля за компетентно мнение.

Ами няма read more, защото не мога да измисля по-дълга статия...ставам банален и досаден като продължа да пиша..или пък трябва да пиша за нещо интересно..а отслабването не ми е толкова интересно, а пък е най-популярната...тоест почти всеки нууб се захваща с това ,защото е лесно, а сайта не е благотворителен ,а пак си е мой...този в линка..само ,че е направен много лошо и кара по-малък трафик от блога :Х . Ама ще сложа банери ...без да се оливам. Сега трябва нещо за темплейта да измисля..а като се замисля и ключовите думи са ми мн зле.
 

Горе