Блокиран домейн във Фейсбук

sedo

Active Member
Купих си домейн, на който явно е имало неподходящ сайт преди. Сега е блокиран и не мога да го споделям във Фейсбук.
Някой може ли да ми даде съвет как да се свържа с тях да ми го отблокират. Като излезе съобщението, че е блокиран има линк за връзка, но там пиша нещо като отзив и не ми решават проблема.
Някакъв друг начин има ли да репортна проблема?
 
От: Блокиран домейн във Фейсбук

След много много ровене по форуми в чужбина, открих решението на проблема.

А то е много просто, ако наистина искате да ви отблокират домейна във Фейсбук, купувате си пощенска марка за чужбина и плик за писмо, намирате адреса на Фейсбук и им пишете писмо на английски. В моя случай домейна беше нов и това писах в писмото, че наскоро съм го купил и е бил блокиран от самото начало, че домейнът ми е безопасен и чист. 3 седмици след писмото ми го отблокираха.
:beer::beer::beer:
 
От: Блокиран домейн във Фейсбук

Фейсбук отговаря само на писма на хартия :D :D :D Това определено не го знаех

Отговор не съм получил, но ми отблокираха домейна. :D По други начини е почти невъзможно да се свържеш с тях, има място за описване на проблеми, но от там ми писаха, че не отговаряли за този проблем с домейна и не можели да помогнат.

Направо се съмнявах, че така ще стане, но човека във форума беше убеден, че работи и днес съм доволен от резултата. Даже доста грозно писмо написах, мислех да го принтирам, ама се развали принтера и на ръка го написах :D
 
С 3-4 реда обясних, че домейна съм го купил скоро и не знам защо е блокиран, нямам общо с предишния собственик. Някакви такива неща и писах да го отблкират, ако има такава възможност, за да го развивам.
 

Горе