Блокираха ми google+

mvmrik

Well-Known Member
Ето това съобщение получавам като си вляза в профила:
Понастоящем потребителският ви профил се преглежда, за да се уверим, че спазва правилата на Google+ за имената и за потребителското съдържание и поведение. Прегледите обикновено отнемат няколко дни.

През това време няма да можете да използвате пълноценно услугите на Google, за които се изисква активен потребителски профил, като например Google+, Читалня и Picasa. Това няма да ви попречи да ползвате други услуги на Google, като Gmail.

Ако потребителският ви профил бъде одобрен, достъпът до него ще е както обикновено. В противен случай ще получите имейл, че заявката ви е отхвърлена, и потребителският ви профил ще остане спрян. При това все още можете да редактирате отново него или името си и да го изпратите за преглед.

Извиняваме се за неудобството.
Дадох че искам да се преразгледа, но въобще не разбрах защо ми е блокиран. Имената съм си ги написал - Име и фамилия. Нещо не схващам.
 
От: Блокираха ми google+

Може би е това:
Понастоящем потребителският ви профил се преглежда...за потребителското съдържание и поведение...
 
От: Блокираха ми google+

Те го блокираха и го дадох за преразглеждане. Публикувал съм само мои неща, които аз съм писал и някой друг клип от youtube - странна работа.
 
От: Блокираха ми google+

Чаках няколко дена и вече не се преразглеждал, остава блокиран. Въобще не разбрах с кое нарушавам малоумните им правила. Явно ще се отказвам от google+. Тоя профил е мой личен и го ползвам за всичките им услуги, сега ме блокирали без абсолютно никаква причина.
 
От: Блокираха ми google+

Какво стана активираха ли ти профила ?
 
От: Блокираха ми google+

Не, вчера пак го дадох за преразглеждане. Явно няма да имам Google+, поне да бяха казали причината.
 
От: Блокираха ми google+

Потребителският ви профил е спрян
След като прегледахме потребителския ви профил, установихме, че част от съдържанието (например текст, изображения или име) нарушава правилата за потребителското съдържание и поведение или правилата за имената на Google+. Моля, не забравяйте, че потребителските профили са ограничени до физически лица. Използвайте Google+ Страници за фирми и други субекти.

Докато трае спирането, няма да можете да използвате пълноценно услугите на Google, за които се изисква активен потребителски профил, като например Google+, Читалня и Picasa. Това няма да ви попречи да ползвате други услуги на Google, като Gmail.

Ако смятате, че потребителският ви профил е спрян по погрешка, или неотдавна сте го променили, за да спазва правилата ни, моля, изпратете го за преразглеждане.

Той ще бъде прегледан отново и ако спазва правилата, ще премахнем спирането. Прегледите обикновено отнемат няколко дни.

Извиняваме се за неудобството.

Разбираме, че Google+ и правилата ни за имената може да не са подходящи за всички в момента. Никак няма да ни е приятно да си тръгнете, но ако решите така, първо направете копие на данните си в Google+. След това кликнете тук, за да деактивирате Google+.
2 пъти го давам за преразглеждане и не ми го пускат. Имената са си моите, нямам нищо нелегално - само разни мои лични публикации и снимки. Както и да е, изтрих си профила и повече няма да се занимавам с Google+, но за мен това отношение е малоумно. Да ме блокират без никаква причина и даже да не кажат за кое точно.

Казвам ви просто да знаете, че може един ден като си влезете в профила да видите че и вие сте блокирани. За това не добавяйте нищо важно там и го ползвайте само за разни спамове и т.н. Явно като човек иска да има нормален профил и да си контактува с познатите, не е там мястото.
 
От: Блокираха ми google+

Тия не са нормални. Не мога да разбера въобще какво става. Първо ми блогираха google+ профила, сега са ми изтрили от blogger корицата на книгата - http://www.martinmladenov.com/2012/06/blog-post_03.html

Някой може ли да ми обясни какво става въобще. Тая корица съм я правил аз, как може да ми я трият от личния ми блог. Край, вече с такива малоумници няма да се занимавам. И google+ ми блокираха, сигурно пак заради книгата ми - без никакво обяснение. Това е моя книга, аз съм я писал, аз съм правил корица и всичко. Малоумна работа.

Знам само че приключвам с всички услуги на google - това за мен е абсолютно ненормално. Ще махна блога си от blogger и ще го направя на мой хост. Дори не мога да си го обясня това, да ме блокират и да ми трият нещата и то без никакво обяснение.
 
От: Блокираха ми google+

Тия не са нормални. Не мога да разбера въобще какво става. Първо ми блогираха google+ профила, сега са ми изтрили от blogger корицата на книгата - http://www.martinmladenov.com/2012/06/blog-post_03.html

Снимката ти се намира във вече изтрития ти профил, и постепенно заличават всичко свързано с теб. Качи я отново, има къде.
 
От: Блокираха ми google+

Изглежда някой те докладва яко. Просто няма никакво друго обяснение. Не можеш ли да пуснеш някакво контра оплакване? Знам че в YouTube имаше възможност за защита срещу неправомерни искания за сваляне на клипове от хора, които всъщност не притежават авторските права и искат да ти правят мръсно.
 
От: Блокираха ми google+

И какво ме докладва, това са мои лични неща, които аз съм писал и правил. Няма абсолютно нищо копирано или взето от някъде. Махам се от там, ще си направя на мой хост един блог и готово, какво ще се занимавам с такива смешници и ще треперя дали няма някой ден да ме блокират пак и да ми изтрият всичко. От всички техни услуги се махам - analytics, webmaster tools и т.н. Това за мен е пълна идиотщина и който иска да им играе по свирката, мен не ме интересуват.
 
От: От: Блокираха ми google+

Аз си мисля че точно заради книгата са ми блокирали google+, защото гледах и нямаше абсолютно никаква друга причина - всичко беше писано от мен и си бях добавил и книгата там.
 
От: Блокираха ми google+

Тогава явно някой е излъгал Google, че книгата е негова, за да ти направи мръсно. Би трябвало да можеш да им пратиш доказателства, че всичко е твое и да поискаш да ти разкрият самоличността на измамника, за да можеш да го осъдиш.
 
От: Блокираха ми google+

Все едно, няма да се занимавам с тях и готово.
 
От: Блокираха ми google+

Така е най-лесно, да се откажеш.
След като имат такова отношение към потребителите си, въобще не искам да се занимавам с тях. Без причина блокират, махат ми PR от сайтовете, трият ми снимки и какво ли още не. Оня ден ми махнаха PR от още един сайт, че съм бил нарушавал правилата им и съм слагал линкове, а тоя сайт нямаше нито един линк в него, нито съм правил каквото и да било. Аз за това от webmaster tools си изтрих всички сайтове, сега и от аналитикса ще ги махна. Който иска да им играе по свирката като кученце и да им изпълнява глупавите условия, нека да го прави. Нещо много на сериозно се взеха и си мислят че могат да контролират целия интернет, но когато някой почне да мисли по тоя начин и да не се интересува от потребителите си, може само да загуби. Уж се опитват google+ да го наложат и да правят конкуренция на Facebook, но май няма да стане. Един потребител поне загубиха завинаги в мое лице. Сигурен съм че още много ще ме последват, защото едва ли ще съм единствения с който постъпват така.
 
От: Блокираха ми google+

Специално при Google+ правят огромни гафове. Преди време бяха баннали някакъв известен актьор, защото помислили, че профилът му е фалшив. Като се вдигна шум в медиите му възстановиха акаунта.

Нещо много на сериозно се взеха и си мислят че могат да контролират целия интернет
Това се получава винаги, когато има монопол в някоя област. Неизбежно е и задължително става така. Трябва им силен конкурент, който да е равностоен и тогава ще се държат по коренно различен начин, и ще имат мотивация да се развиват в правилна посока. Дано Bing се изравни с Google, че накрая да получим качествени услуги.
 
От: Блокираха ми google+

Напълно подкрепям МВМРИК след простотиите дето сътвориха с пингвина и аз съм поел в тази посока всички нови сайтове които създавам в последните няколко месеца вече не ползват ГУМ ГА и тн. Старите ще постоят още известно време да видя дали няма да си оправят бакиите и ако няма промяна леко полеко и те ще изчезнат от техните услуги.
Най ценното нещо на този свят е информацията, а ние им я даваме на готово - Вижте какво става например в Метро - идва нова фирма почва да продава някакъв продукти и щом видят че има търсене веднага изскача същият такъв малко по евтин с тяхната марка АРО - В момента Г. има достъп до голяма част от онлайн магазините знае кое и как и по колко се продава - един господ знае само колко сме далече от създаването на Гугълски Амазон който ще заеме бързо първите места на интересните позиции.
Аз няма и да се учудя ако и сега не са купили част от Амазон като гледам как яко ги лансират.
 

Горе