Богата България!

uni-web

Well-Known Member
Стоя и си гледам темата на нова, ще приемаме бежанци от Сирия, интересно ми е не, че нещо против хората, ама ние нас си едвам храним па хамоли и бежанци!

Като ги гледах хората не изглеждат лоши, ама да махаме рома и да пием само водка сри!

Направо нямам думи не знам за Вас, гоним си нашите навън, а бутаме в държавата други. :shock:

От: Богата България!

Еми като махнахме граничните заграждения, станахме като разграден двор и всеки може да влиза
Нямаме гранична войска, граничната полиция ни пази, но ги хващат вече като са на българско

Мани от яд, едвам написах, всичко.

Здравейте момчета. :-o

И на мен тази ситуация не ми харесва. Какво ще правят тук, какво ще работят, къде ще живеят? На тези въпроси ми е трудно да отговоря. Съмнявам се всички да имат възможност да се устроят със собствени средства. А тези, които нямат възможност как ще се изхранват по нормален начин не знам. Имаше период с много китайски ресторанти, сега идва периода на арабската кухня.

Я си прочети първия коментар в темата. :lol:

Пс:
Можеш да "предполагаш" какво ги кефи хората - но не знаеш! (удивителен знак, един на брой)

Лека и спокойна...
Или оправяне на дереджето с думи - отново :)

@uni-web, има си закони - за бежанците и предоставянето на убежище.
Хората търсят спокойно място..недай си боже след някоя година стане война тук - и ние може да идем в друга държава - отново няма да ни върнат... :(

а тези бежанци - много път са изминали за да дойдат до тук... :(

@uni-web, има си закони - за бежанците и предоставянето на убежище.
Хората търсят спокойно място..недай си боже след някоя година стане война тук - и ние може да идем в друга държава - отново няма да ни върнат... :(

а тези бежанци - много път са изминали за да дойдат до тук... :(

Бежанец от Сирия изнасилил студентката от НБУ

Я си прочети първия коментар в темата. :lol:

И какво да чета пак си прекалил май или ти не четеш или, аз пускам тема за да си чеше езика, или пак сме прекалили с нещо!

Ще сме бедна страна понеже за 50 години комунистите фалираха България 3 пъти, не защото храним 100 човека повече.

Като лайната стигнат до гуша простите хора винаги търсят причината в някой друг - чорбаджиите изедници, малцинствата, чужденците и тн.

Онзи ден турците ви пречиха, вчера евреите, днеска са сирийците, утре ще са билдербъргите.

На кривата ракета все космоса и пречи.

Айде, започнаха с облъчването пак. :clap:

Ще сме бедна страна понеже за 50 години комунистите фалираха България 3 пъти, не защото храним 100 човека повече.

Като лайната стигнат до гуша простите хора винаги търсят причината в някой друг - чорбаджиите изедници, малцинствата, чужденците и тн.

Онзи ден турците ви пречиха, вчера евреите, днеска са сирийците, утре ще са билдербъргите.

На кривата ракета все космоса и пречи.

Малко пресилено изказване ми се вижда. Не може да не ти пречи някой, който няма как да се издържа. Те няма да знаят език в началото, няма да има къде да живеят, няма как да се изхранват и т.н. да не изброявам. Ок, ако не са в тежест на обществото добре, в този случай и аз нямам против, но това ще са бройки, които ще могат да вложат капитал в някакъв бизнес.

Някой да не забрави ?
Направи добро, за да ти се върне с добро - не може да гоним и мразим всички, а да чакаме всичко...

Някой да не забрави ?
Направи добро, за да ти се върне с добро - не може да гоним и мразим всички, а да чакаме всичко...

Приятелю кой говори за омраза, ти пък, няма такова нещо. Говорех от чисто практическа гледна точка. Ти в Лондон сам се изхранваш, нали? Знаеш език, образоваш се, има къде да живееш, трудно ти е, но сам се оправяш, нали?

Тоя резак ако беше извършил това нещо в родината му - най късно до 48 часа ще бъде екзекутиран публично на площада и то не от кой да е, а от бащата и роднините на момичето. Тука рай му се вижда да прави подобни неща. Такива да ги екстрадирват обратно от където са дошли.

В Норвегия по миналата година когато бях, няма да забравя - екстрадираха един мароканец Машит, за това че нож вадил на норвежците, никой не е наранил, а само го вадил и го показвал. А той беше доста сприхав, кавгаджия и все говореше на въпреки, и често влизаше в спорове, и накрая вади ножа и го показва, и след 2 минути си го прибира. Носеше ножа в калъф скрит под мишницата, защото ако е на кръста веднага ще го арестуват. И накрая го екстрадираха, то имаше много оплаквания от него, предупреждаваха го, привикваха го, ама той пак. Пак повтарям - никой не е наранил, само плашеше хората. И накрая Машит го върнаха от там където е дошъл, под полицейски конвой на летището и обратно, и вечерта го дадоха по местната кабелна и на следващия ден цъфна и във вестниците - за назидание на всички чалмалии които са там да си правят сметката. А тоя сириец е извършил престъпление! Оставям коментарите на вас.

Не става въпрос за теб.

Сам се оправям да - уча се, оцелявам/приспособявам.

Но си представям какво е да си на мястото на тия хора, или ако нещо подобно ми се случи... Не можеш просто да оставиш, или да кажеш на някой да умре.

Не можах да разбера Юниуеб с това кое е писал, тъй като е явно пиян щом говори за алкохоли...
Кой ще храни той, след като е писал - Нас си не можем да храним..
И защо си мисли че пак ТЕ гонили Техните навън (Непокриващи се коментари с други теми) Те сами си бягат, заради кой и кое ли ?... Но подробности.

Не вярвам да получа нито внимание, нито нещо смислено (По мои убеждения - Нищо смислено не казва, по негови - Аз не казвам... и така.)
Отписвам се - просто си пилея времето по подобни теми - само оплакващи се и недоволни хора - Успех Им!

То изнасилвачи има от всички националности, има и пияни шофьори... убийци, лъжци и какво ли не няма... Даже и животни има които убиват, а понякога и се самоубиват разни люде.
Има много неща които застрашават живота, всички са окъсани - няма богати нации - има бедни и богати хора с различни езици, някои знаят по няколко - ама да ревем, да отричаме всичко, да мразим всеки, да искаме пари с предлог спокойствие, да си вардим малката кутийка... +++ - Е*авам ви и панаира...

:)
"Не питайте защо сте зле, и да намерите отговора няма да успеете да го промените, след като не знаете как да сте добре!" - Иван Монев

Сирийската гражданска война е една голяма измама. В началото добрите ги мислехме за лоши, а се оказа обратното. Има тотална американска пропаганда срещу президента на Сирия, а бунтовниците са представени като някакви герои. Истината е, че става въпрос за голяма армия от фанатизирани ислямисти, които искат да свалят светската държавна власт и да я заменят с някакъв шериат или както там му викат. Такова нещо никой нормален християнин не би трябвало да подкрепя.

Бежанците съм съгласен да ги подслоним, но само ограничена бройка в палаткови лагери под ключ и веднага щом войната свърши да бъдат върнати обратно там, откъдето са дошли. А когото са хванали на границата с Турция да го връщат обратно и турците да му мислят. Нали така се прави в цивилизования свят?

Мда, що да не им помогнем, българите бягат от родината си, пък ще помогнем на сирийците, що пък не?:)
Те па и те завалиите от трън та на глог!
Бягат от един тоталитарен режим и идват при нас да искат убежище в един мафиотски режим:twisted:

Горе