Бонус в криптовалута по избор за всеки верифициран акаунт+реферална програма и кешбек.Не се изисква известиция!

nike09

New Member
БОНУС В КРИПТОВАЛУТА ПО ИЗБОР ЗА ВСЕКИ ВЕРИФИЦИРАН АКАУНТ + РЕФЕРАЛНА ПРОГРАМА! НЕ СЕ ИЗИСКВА ИНВЕСТИЦИЯ

Линк за регистрация:


Код: tdhb447pPJG

Инструкции
Бонусната програма на Altcoins е уникална по рода си, защото е съставена от две пера, които може да ви донесат допълнителен доход. С нея може да печелите както от своите собствени поръчки, така и от тези на вашите приятели. Събраните точки може да обмените за криптовалута по желание в платформата или да изхарчите за готини продукти в нашия Онлайн Магазин.

Ето какво трябва да направите, за да започнете още днес:

1. Регистрирайте си профил в Altcоins

2. Верифицирайте се.

3. Вземете своя персонален линк и го разпространете.

4. Спечелете точки и ги изхарчете!

Ако пък сте от предвидливите, които вече имат верифициран профил при нас, поздравления! Вие сте две крачки напред и ще имате възможност първи да се възползвате от предложенията ни! Просто влезте в потребителския си панел в менюто Бонус Програма.



Програма Покани Приятел
Афилиейтната програма на Altcoins.bg е създадена за тези от вас, които са активни и постоянно навиват приятелите си колко е яко да се инвестира в криптовалути. Ние много добре знаем колко време отнема да обясниш на всеки какво е биткойн, къде и как да си създаде портфейл, да помагаш при всяка транзакция и т.н. Естествено много рядко някой ще ви заплати за тези услуги, затова ние сме тук. Altcoins.bg ще ви даде бонус за всеки клиент, който доведете при нас и за всяка негова поръчка, без ограничения!

Освен че при нас е много по-приятно, лесно и удобно, ще имате възможност и да спечелите допълнителни пари без самите вие да трябва да инвестирате.

Ако пък имате блог, сайт за криптовалути, профили в социалните мрежи и т.н., съвсем спокойно вече може да монетаризирате трафика си и да започнете да печелите от това, което правите.

Специално за вас, освен линка, в потребителския си панел ще намерите и няколко готови банера с вашия линк, които директно може да споделяте.


Какво точно печеля?
За всеки регистриран потребител през ваш линк, и двамата печелите по 20 точки. За всяка поръчка, която вашите приятели генерират, печелите 0.2% под формата на точки в бонус акаунта си.

Бонус точките при регистрация се начисляват и на двамата, когато вашият приятел регистрира и верифицира акаунта си при нас. Бонуса от 0.2% за всяка поръчка ще получите веднага щом поръчката е със статус „завършена“.


Какви са тези точки?
Точките са техен заместител и ще се обръщат в левове по определена формула. Тя е много проста... 10 точки = 1 лв.

Това означава, че за всеки клиент, който доведете при нас, директно получавате 20 точки ( 2 лв.) в бонус акаунта си. Поканете 50 приятели и ще имате 1000 точки (100 лв.) за харчете на платформата или в магазина ни без дори да смятаме тези от поръчките им.

Това е! Поканете приятели и ще спечелите от тяхната регистрация, а след това и от всяка тяхна транзакция!

Това обаче не е всичко! Всеки наш клиент получава 0.3% бонус под формата на точки за всяка собствена транзакция. Нека обясним как точно работи:


Кешбек програма
Това е още една уникална услуга, която предлагаме за лоялните си клиенти. За всяка поръчка, която направите в Altcoins.bg за обмяна на криптовалути към левове и обратно, ще получите 0.3% обратно в бонус портфейла си. За да проследите прогреса си, просто влезте в профила си в Бонус програмата.

Ами, това е! 0.3% под формата на бонус точки за всяка поръчка. Няма забележки, няма ограничения, няма условия. Каните приятели, печелите! Правите поръчка, печелите!

Всички точки може да изхарчите за още крипто, джаджи, хардуерни портфейли и т.н.

Линк за регистрация:


Код: tdhb447pPJG
 
Я кажи, колЕ авера трее да набълбукам за една тениска?
 
Я кажи, колЕ авера трее да набълбукам за една тениска?
Не е задължително да купуваш тениска.Можеш да си изтеглиш натрупаната сума в Биткойн.Аз съм изтеглил 400лв досега събрани от регистрирани хора през моя линк +кешбек от лични покупки на крипто.Това е бонус не е раздаване на безплатни пари на всеки скептик(не визирам теб)!
 

Горе