Боядисване на корпуси на лаптопи

Blinky

Owner
Здравейте хора. Не съм пускал скоро тема, но се надявам някой от вас да има някакви детайли на фирма, която би се заела с пръскане / боядисване на корпуси на лаптопи.

Имам един лаптоп, който ми върши идеална работа и бих искал да го нося насам натам. Проблемът е, че няма много търговски вид - изглежда доста протъркан, нажилен, на местя липсват големи участъци от боя и като цяло ми се иска да му вкарам малко вид. Черен е. Леново.

Също така гумените му крачета са изтъркани. Но пак ще кажа, че лаптопа е пушка и ми върши страхотна работа. :)

Днес ще мина покрай тези момчета https://serviz.bg/adres2 , които са ми вършили работа в годините да ги питам дали могат да ми бъдат полезни по този въпрос.

Търсих в интернет, но специално такава услуга не се предлага. По-скоро ще ме ориентират към смяна на целия корпус, което пак е вид опция, но в моя случай крайна.

Ако някой е имал подобен случай и го е решил с някоя фирма или по някакъв начин, и е останал доволен, нека сподели. Не бих искал сам да го правя, за да не намажа нещо. Ще съм благодарен да хвърлите някоя фирма или човек, занимаващ се с това. :)

Не мисля, че има такава фирма дето боядисват. Работя в сервиз от 10 години и ни се е налагало да го правим, като го протъркваме със ситна шкурка и след това с обикновен спрей, ама резултата не е много ОК.
По скоро някакви лепенки да се залепят.

То лошото е, че са изтъркани самите ръбчета на корпуса, които както знаеш да заоблени. Ще видя с някой спрей или лак. Н

Но днес ме отрязаха от сервиза, който споменах. Няма такива услуга. Можели да сменат корпуса само. :)

Горе