Браво на Superhosting, мислят за клиентите си...

wood

Well-Known Member
Днес получавам имейл от Суперхостинг с тяхната услуга - кампания "Сигурност" . Тази кампания е от преди месец но сега са започнали да разпращат имейли.
Поствам имейла тук за да е полезен на всички...тези правила не са само за техните клиенти........Надявам се да е полезен за всички.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Този имейл съдържа важна информация и добри практики за подобряване сигурността на Вашите сайтове.

Началото на февруари стартирахме кампания "Сигурност" с цел да помогнем с полезна информация и съвети на всички наши клиенти. От наша страна полагаме денонощни грижи, за да съдействаме и даваме най-добрите насоки! От друга страна сигурността на вашата лична информация е във вашите ръце и нашата цел е да ви предоставяме полезна информация, как да я подобрявате! Отделете няколко минути и се запознайте с текста по-долу. Уверени сме, че той ще Ви помогне да поддържате по-добре защитена информация си.

Обърнете специално внимание на:

1. Вашите пароли:

Много е важно сами да се погрижите за сигурността на личните Ви данни като НЕ използвате подобни пароли за имейла, клиентския профил, хостинг акаунта, сайта си:


123
123456
admin
abcdef ...

Това винаги са сред първите комбинации за налучкване на пароли при опит за злонамерен достъп!

Съветваме Ви периодично да променяте паролата за достъп до администрацията на Вашия сайт. Задавайте и ползвайте силни пароли, които съдържат малки и големи букви, цифри и специални символи (Пр: *Sup3rHos71n9@). Не пренебрегвайте паролите и за Вашите имейли и клиентски профил!

Ето и Няколко съвета при избора на подходяща парола!


2. Клиентският профил:

Друга важна част от сигурността и защитата на Вашите данни е Клиентският профил ("Моят профил") в нашия сайт. Той съдържа информация за всички Ваши услуги и предоставя пълен достъп до управлението им.

Съветваме Ви да опознаете профила си, за да можете да ползвате пълните му функционалности. Подхождайте с повишено внимание към информацията в него и предоставянето на данни за него на трети лица!

Как да защитите клиентския си профил, можете да разберете в нашия блог ТУК»


3. Основни стъпки за повишаване сигурността на сайт:

Вижте основните методи за защита и повишаване на сигурността на Вашия сайт: Как да повишим сигурността на сайта в 10 стъпки!

Повече информация за тези и още много важни препоръки от кампания Сигурност можете да прочетете в нашия блог ТУК», както и на нашата помощна страница в категория "Сигурност".
 
От: Браво на Superhosting, мислят за клиентите си...

Благодаря за споделената информация...заслужи си репчето :)
 
От: Браво на Superhosting, мислят за клиентите си...

Дори всеки месец да пращат такива писма, пак ще има кухи лейки, за които генератор на пароли е нещо ненужно и незаслужаващо внимание.

Потребител у фацебуцето:
Име - Мария
Фамилия - прикрита
Година раждане - прикрита
Имейл - ivanova88@mail.тарарара
 
От: Браво на Superhosting, мислят за клиентите си...

Суперхостинг да позволят Remote MySQL Connect... Заради тях минах на ICN. Изключително важно е.
 
От: Браво на Superhosting, мислят за клиентите си...

Толкова важно,че оспами форума?
Суперхостинг да позволят Remote MySQL Connect... Заради тях минах на ICN. Изключително важно е.
 

Горе