Бутонът "Купи" не работи

vicbg

Active Member
Става въпрос за opencart Версия 1.5.5.1. Бутонът "Купи" не работи на заглавната страница. В другите изгледи си бачка, само в home не работи. Темата си е default- натата. Къде да търся проблема?
 

lqllqlq

Well-Known Member
От: Бутонът "Купи" не работи

При мен това стана след като пренасочих към www, бях направил промените в конфиг файла в руут директорията, но бях проспал същата операция с конфига в папка админ. След като оправих там адреса да е също с www и нещата тръгнаха.
 

kokovi4

Active Member
От: Бутонът "Купи" не работи

И при мен е така. Като отворя магазина през Хрома всичко е наред, а през Мозилата пренасочва през WWW и там не работят.
 

lqllqlq

Well-Known Member
От: Бутонът "Купи" не работи

Добре де, но не разбрах проверихте ли за това, което ви писах по-горе?
 

r.stefanov

New Member
От: Бутонът "Купи" не работи

Погледни в error/access лог-а на сървъра (има го и в cPanel). Там трябва да пише защо не работи. Ако няма грешки изтрий кеша на браузъра. Може и error репорта в php да пуснеш, ако има проблем, то е се оплаче само :wink:
 

mr_big

Member
От: Бутонът "Купи" не работи

и аз имах същия проблем

благодарение на мнението на lqllqlq проверих пренасочването и проблема наистина беше в него. пренасочвах директно към домейна без www. отпред. като пренасочих към www.домейн. всичко се оправи.
 

vicbg

Active Member
От: Бутонът "Купи" не работи

При мен това стана след като пренасочих към www, бях направил промените в конфиг файла в руут директорията, но бях проспал същата операция с конфига в папка админ. След като оправих там адреса да е също с www и нещата тръгнаха.

Сори, за закъснението. Да, благодаря, от това беше. Имаш реп. от мен.
 

lqllqlq

Well-Known Member
От: Бутонът "Купи" не работи

Мерси за реп-а.
А за закъснението - не е проблем, просто ме чоплеше любопитството :)
Мен Тео ме открехна какво бях пропуснал да направя, след като ученичка чинно бях пуснал 301 към www...
 

Горе