България подписа за забрана на торентите

От: България подписа за забрана на торентите

Доколкото разбрах от Боян Юруков, споразумението ще влезне за ратифициране в европарламента през Юни, някой може ли да даде информация кога ще се гласува в България.
Трябва да предприемеме организирани действия, колкото се може повече хора да узнаят за тази лудост, само така може да окажеме натиск.
Лично аз съм поставил на началните страници на комерсиалните си сайтове информация за това.
 
От: България подписа за забрана на торентите

Много скиптично звучи тази работа с ACTA да е приемат като цяло ,а дори и да е приемат да се спазва в България в най-лошия варянт временно няма да има торент тракери докато не се намери поредната мутра да открие начин да пусне такъв...При такова развитие на интернет пиратство ще има винаги по един или друг начин просто това с което плашат хората че всеки които сваля mp3 или avi ще е в затвора . А и ми е чудно как точно ще разберат какво имам на компютъра след като това криптиране на паролата за harddisk-а ще им трябват години да го разбият , или може би ще ме осъдят за съдържание което само предполагат ,че имам ?
 
От: България подписа за забрана на торентите

Накрая какво излиза - като убиеш или изнасилиш някого, няма да те вкарат в затвора, обаче ако теглиш пиратско съдържание, ще влезеш. За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.... - малко ретро чалга с много истина в нея.
 

Горе