FalcoSoft ITS Active Member Вчера в 20:46 #1 Докато свят светува ще има невероятни балъци превеждащи суми по Револют и всякакви Финтех оператори.... да не говорим за какви глупости дават пари. Толкова ли е трудно да видят имената , че са от Нигерия?
Докато свят светува ще има невероятни балъци превеждащи суми по Револют и всякакви Финтех оператори.... да не говорим за какви глупости дават пари. Толкова ли е трудно да видят имената , че са от Нигерия?
Green Bars Well-Known Member Вчера в 21:24 #2 Е ти не си ли гледал в групите за продажба на билети за концерти какво става, шарани винаги е имало и ще има.
Е ти не си ли гледал в групите за продажба на билети за концерти какво става, шарани винаги е имало и ще има.
FalcoSoft ITS Active Member Вчера в 21:40 #3 Green Bars каза: Е ти не си ли гледал в групите за продажба на билети за концерти какво става, шарани винаги е имало и ще има. Увеличете... гледал съм и още ги има тези шарани, админ съм на такава група от 10 000 души , и съм намерил начин да блокирам и недопускам нигерийци да влизат в групата и засега върви успешно.
Green Bars каза: Е ти не си ли гледал в групите за продажба на билети за концерти какво става, шарани винаги е имало и ще има. Увеличете... гледал съм и още ги има тези шарани, админ съм на такава група от 10 000 души , и съм намерил начин да блокирам и недопускам нигерийци да влизат в групата и засега върви успешно.