Българският народ е мъжки!

ba6tata4

New Member
Българският народ е мъжки, а защо казвам, че е мъжки? Защото, както е известно на всички, мъжките индивиди съзряват по-бавно от женските. И точно по тази логика, българския народ е мъжки. Ако беше женски, щеше да съзрее и да навлезе в пубертета още преди години. През 1997 г. си мислех, че народът вече е съзрял, че вече дори е излязъл от пубертета, защото се вдигна и изрита правителството на Жан Виденов и дойдоха „новите“ и си мислехме, че ще се оправим, ама…каква стана тя? Започна се безпощаден грабеж…на всичко…дори на един министър от това правителство му излезе прякора Г-н 10%.

Тогава разбрах, че същият този народ, който изрита Виденов, е просто едно дете… за съжаление, времето не опроверга мнението ми, а само го затвърди. 2001 година се появи един брадат дядо, когото всички помислиха за Дядо Коледа и който обеща на детето за 800 дни да му даде много близалки, бонбонки , пуканки и други вкусотии и децата се втурнаха и си го избраха за цар…пардон, за премиер. И какво стана?

Е, за 800 дни добЛия дядо, се оказа, че не е толкова добър и че накупува лакомства предимно за себе си, ама карай. Част от децата още му вярваха и на следващата говорилня пак му дадоха някой и друг глас, но този път решиха да влезнат в друга приказка и подадоха ръчичка и на други чичковцииии… Нали се сещате коя е другата приказка? Да, точно така! За тримата братя, златната ябълка и лошата ламя. Да де, ама какво се получи? Оказа се, че децата не са чели приказката както трябва или някой им я е разказал мнооого кофти. Оказа се, че не били трима братя срещу лошата ламя, а че било триглава ламя (там някъде имало и един брат) срещу дечицата… и дечицата така и не видяха златната ябълка.

После дечицата се разсърдиха на българските народни приказки и решиха да се обърнат към комиксите и да си изберат един супер герой, който дори през зимата лови всички снежинки… ама за негов лош късмет, онази ламя изпълзяла от някъде и ги пускала обратно… и така четири години… а за децата отново не достигали лакомствата, защото май се оказало, че всъщност, този супер герой бил от предната приказка… нали си спомняте? Триглавата ламя и там дето имало един брат? Та май се оказало, че този супер герой е онзи брат, на който не му се знаеше статуса, та този брат, май се оказа, че е брат на ламятааааа.

Обаче, не щеш ли през тези годинки, децата взели да порастват… е, малко бавно, но все пак попораснали и взели, че влезли в пубертета. А, какво искат децата в пубертета? Ами, как какво? Искат всичко и веднага! Иначе казано, не знаят какво искат! Ходят по улиците, крещят, викат против всеки и против всичко! Но децата продължават да растат и съвсем скоро ще осъзнаят, че много неща зависят от тях!

Ще започнат да мислят, че не е добре непрекъснато да се карат с приятелчето от съседния двор, а че ще са по-силни, ако са заедно… ще си спомнят, какво е казал преди повече от 1300 години един българин на своите синове! Да са заедно! Ще си спомнят за притчата с вързопа пръчки! И изведнъж ще разберат, че силата им не е да излязат на улицата и да крещят ден след ден, докато прегракнат, а че силата им е да излязат в точния момент и да ревнат, като истински български лъвове и да покажат на всички, че това, което се прави в момента не е правилно и трябва да се промени.

И ако някой отново реши да ги залъгва с близалки, дъвки и други лакомства – да се изправят срещу него и да му ревнат с пълно гърло: „ХЕЕЕЙ, НИЕ ВЕЧЕ НЕ СМЕ ДЕЦА! НИЕ ПОРАСНАХМЕ! НЕ СИ ДИРЕКТОР НА ДЕТСКА ГРАДИНА, КОЙТО Е НАЗНАЧЕН ТАМ ОТ НЕЗНАЙНО КОГО! НИЕ СМЕ ТЕ СЛОЖИЛИ ТАМ ДА УПРАВЛЯВАШ И ТИ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВИШ, КАКТО НИЕ ИСКАМЕ“.

Тогава вече ще знам, че народът е голям и че е пораснал и че моите деца ще живеят в истинска ДЪРЖАВА, а не в някаква територия!



Read more: http://politics.actualno.com/Bylgarskijat-narod-e-myjki-news_430081.html#ixzz2Y1ceBO6ivolen,dogan,stani6ef.jpg
 
От: Българският народ е мъжки!

Мистър 10% - почина от рак (лека му пръст на човека) без да демонстрира и 1 лв. от откраднатото според тогавашните слухове и публикации в пресата.

Питам аз къде са му парите на г-н 10%? Отговор никой не може да даде.


Така, че тези слухове бяха разпространявани от червената пропаганда тогава на времето.


Говори се, едни хора говорят, чух от достоверен източник, а в днешно време публикации в някои издания са добър пример за пропагандата как работи. И за съжаление хората продължават да вярват на думи и приказки без да са подкрепени с доказателства.
 
От: Българският народ е мъжки!

Че Костов да не би да ги демонстрира?
 
От: Българският народ е мъжки!

Ми може би ги няма, за разлика от бившите комунисти, дето изкупиха работещите предприятия и имоти по време на масовата приватизация по времето на Виденов. За Костов останаха фалиралите мастодонти като Кремиковци с милиарди задължения.


Много е удобно да гледаме историята сякаш е започнала през 97ма. Костов заври фалирала държава с огромен външен дълг, фалирали предприятия и източени активи.


Защо никой нищо не казва за комунистите дето фалират тая страна на 3 пъти за последните 50 години ??? Днес пак те ни управляват.
 
От: Българският народ е мъжки!

И алтернативата за теб е ДСБ водена от Радан Кънев, който иска да прави обединение със Зелените (комунисти, пърдон педерасти)? :lol: А че Костов нямал пари, така е, Иленчито има :p
 
От: Българският народ е мъжки!

Няма значение кой ще е.

Всички с изключение на БСП, ДПС са допринасяли с нещо за развитието на България. Само БСП и ДПС ни дърпат назад. Двете партии, който са прекарали най-много време във властта и винаги с една цел да крадат.
 
От: Българският народ е мъжки!

Абе, всички са едни и същи. Цялата политическа класа е рожба на старата номенклатура. Ти като фен на Пръмова трябва да ги знаеш тия неща. Чудно ми е, коя е банката дала заем на Пръмва от 800 000 лв. за предизборната и кампания, такива неща четох. Имаш ли информация?
 
От: Българският народ е мъжки!

Кунева ни вкара в ЕС.

Следващото правителство след това, нямаше да има откъде да краде, ако не беше Кунева, нито да отчита 5% ръст, нищо че Света отчиташе 7-8%. Ама от Европата бързо се усетиха и им спряха парите. А последващото правителство нямаше да може да построи Тракия, Дунав Мост 2 и в София Метрото, ако не беше Кунева. И сега безработицата щеше да е 2 пъти по-голяма и средната заплата 2 пъти по-ниска, ако не беше Кунева.

Та Кунева, ако е била някаква щеше да краде пари и нищо да не върши както следващите след нея. Но се напъна и свърши каквото беше необходимо.


Всичко останало са слухове. А горното са факти.
 
От: Българският народ е мъжки!

Тоя спор сме го водини. За мен ЕС не е положително нещо.

Питам те, кой банкер и даде заем от 800 000 лв. за предизборната кампания? И срещу какво разбира се :)
 
От: Българският народ е мъжки!

За мен ЕС е положително нещо.

След като аз подкрепям влизането в ЕС и всичко, което Кунева направи в тази посока не виждам защо да спорим. А кой и дал заем и срещу какво не съм се интересувал при положение -> виж предното изречение.
 
От: Българският народ е мъжки!

Никой не дава пари без нещо в замяна. Банкерите са тези, които дърпат конците. А щом за теб ЕС е положително нещо, няма какво повече да говорим. Давам прост пример:

33 000 малки ферми може да бъдат затворени до края на годината поради неспазване на изискванията на ЕС. Това заяви министърът на земеделието и храните Димитър Греков по Дарик радио. От общо 80 хиляди животновъдни ферми има 33 000, които не отговарят на европейските изисквания, главно за хигиена и механизация. Те би трябвало да бъдат затворени в края на годината според правилата на съюза.
 
От: Българският народ е мъжки!

В такъв случай не виждам какво против имаш Кунева - тя беше изпълнител. Идеята да влизаме в ЕС не беше нейна.

22 декември 1990 - 7 Велико народно събрание приема, по предложение на Любомир Иванов, решение за желанието на Република България да стане пълноправен член на Европейските общности.


http://bg.wikipedia.org/wiki/Присъединяване_на_България_към_ЕС
 
От: Българският народ е мъжки!

http://www.mediapool.bg/%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0-%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-52-%D0%BC%D0%BB%D1%80%D0%B4-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D1%83%D0%B1%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%B8-%D0%BE%D1%82-2014-%D0%B3-news197608.html


Европа ни дава над 5.2 млрд. евро земеделски субсидии от 2014 г.


Както виждаш има и плюсове точно в същия сектор.


Тъпия министър вместо да мрънка да види как с тези пари въпросните фермери да отговорят на условията.
 
От: Българският народ е мъжки!

Кунева ни вкара в ЕС. Следващото правителство след това, нямаше да има откъде да краде, ако не беше Кунева, нито да отчита 5% ръст, нищо че Света отчиташе 7-8%. Ама от Европата бързо се усетиха и им спряха парите. А последващото правителство нямаше да може да построи Тракия, Дунав Мост 2 и в София Метрото, ако не беше Кунева. И сега безработицата щеше да е 2 пъти по-голяма и средната заплата 2 пъти по-ниска, ако не беше Кунева. Та Кунева, ако е била някаква щеше да краде пари и нищо да не върши както следващите след нея. Но се напъна и свърши каквото беше необходимо. Всичко останало са слухове. А горното са факти.
Костов ни вкара в ЕС, а кунева бутна бакшиш на ЕС - затвори 3-ти и 4-ти блок на козлодуй години преди да им изтече срока!
 

Горе