Български афилиейт за техника

man0l

Member
Знам, че има доста съфорумци, които развиват tech сайтове, така, че това е идеален начин за монетизация на сайта ви. Регистрирах се в нова афилиейт програма за техника. Сайта е itech.bg.

Предлагат 2% комисионна от цената при продаден продукт ( това се равнява на 20% от печалбата ). Бисквитката трае 30 дни, а комисионните се изплащат, като достигнат 100 лв. по банков път.

След като се регистрирате, получавате персонален код, с който може да го давате на ваши потребители, с който те получават 2% отстъпка от цената.

афилиейт линк: http://www.itech.bg/login/y4yth6

non-афилиейт линк: http://itech.bg

P.S. По принцип регистрацията изисква изпращане на SMS на цена 6 лв., но всеки, който се е регистрирал през форума ( пишете ми лично съобщение, за да проверя ) ще го активирам безплатно - това е особеност на платформата.
 
От: Български афилиейт за техника

Интересна идея афилиейта да плаща за да се включи в програмата...
Фирмата посочена в общите условия е различна от тази за плащане по банка. И в двата случая липсва задължителното инфо като булстат, адрес и тн. Не намерих цена на доставка и по-лошото не видях посочен срок на гаранция на продуктите...
 
От: Български афилиейт за техника

@lqllqlq, споменах, че промоционално мога да одобря всеки член от Predpriemach.com без да плаща за афилиейт :) Същото важи и за теб - ти също можеш да направиш всеки регистриран под теб афилиейт без да плаща.

Относно забележките, ще ги прехвърля към колегите. Благодаря за съветите :)
 

Горе