Български private proxy-та - от къде и на каква цена?

ExTended

Active Member
Здравейте!

Извинявам се ако темата с въпроса който имам е в грешна категория и моля ако е така модераторите да я преместят в правилната такава.

А това което ме интересува е: има ли от къде човек да си наеме Private proxy-та от България, така че сайтове като Google и Craigslist да ги разпознаят , че са именно български и да са наясно, че човека зад IP-то се намира в страната.

Не държа сайта, който предлага съответните проксита, ако има такъв, да е български, даже би било по-добре ако не е. Сайтове като HideMyAss етц. биха били най-подходящи, но тъй като не съм се интересувал от български привейт проксита до сега не съм информиран дали предлагат тази услуга и на каква цена. Ако някой знае от къде могат да се наемат би ме интересувало също и цената за бройка или за съответния брой proxy-та, ако се предлагат в пакети. Съответно и дали има бонуси като например всеки месец да получаваш нови проксита на мястото на старите.

Благодаря предварително! :)
 
От: Български private proxy-та - от къде и на каква цена?

Идея: наемаш си сървър и си пускаш SSH тунел и си готов (ползва се putty за Windows). Едва ли става навсякъде, но си струва да се пробва.
Втора идея: плащаш на някой месечния интернет и си пускаш едно proxy при него :)
 
От: Български private proxy-та - от къде и на каква цена?

Най евтино е да си вземеш един евтин VPS и да го ползваш за прокси. Тия публичните като HideMyAss също може да стават, ама не знаеш какви хора са ползвали същото IP преди тебе и в какви черни списъци и т.н. може да са го вкарали.
 

Горе