Бърз кредит без доказване на доход

Casperr

New Member
Привет, насочил съм се към бързите кредити, защото няма как да докажа доход, а ми трябват много спешно 6000лв. Интерсува ме дали някоя фирма за бързи кредити ще ми отпусне подобна сума без доказване на доход и представяне на трудов договор. Също така ако може да ми предложите коректни фирми за бързи кредити.
 
Готов ли си да върнеш 11 000 на тая сума? Нямаш ли нещо, което да заложиш, да продадеш? Как ще ги връщаш ако не можеш да докажеш доход.
 
Абе може да е професионално изкривяване, ама имам чувството, че след малко ще се включи някой нов потребител, който ще напише нещо от рода на.

"АЗ изтеглих от фирма (примерно)Мутралан ООД - много коректни и точни. Също нямаше как да докажа доход. Дават и с лошо ЦКР"

Иначе по темата - такава сума повечето бързи кредити не дават. Особено ако нямаш от къде да докажеш доход. Имам познати в бранша, такива суми дават срещу ипотека на имот. Ама там отиваш на едни огромни такси за учредяване на ипотека и т.н. Аз ако изпадна в такава ситуация бих поискал заем от работодателя който ме е назначил без трудов договор/на минимална заплата. Така ще съм сигурен, че ще ме държи на работа, докато му се издължа до последната стотинка, иначе ако си без трудов договор - може от днес за утре да ти бие шута.
 
Привет, насочил съм се към бързите кредити, защото няма как да докажа доход, а ми трябват много спешно 6000лв. Интерсува ме дали някоя фирма за бързи кредити ще ми отпусне подобна сума без доказване на доход и представяне на трудов договор. Също така ако може да ми предложите коректни фирми за бързи кредити.
Такава сума няма кой да ти отпусне, те най-високите май са 4-5хиляди.
Ако не си бил клиент някъде, ще те одобрят за по няколко стотин лева(600 -700 макс да кажем) ,което значи ,че трябва да изтеглиш от 7-8 фирми. Всичко добре, ама после паралелно на толкова места ще можеш ли да внасяш вноски?
Ако имаш и най-малкото съмнение ,че ще закъсняваш с вноските , се приготви за яко е*бане, от 6 не 11 а 21 хиляди може да си платиш като попче.
Единственият ти вариант за голяма сума и бърз кредит , е със залог на имущество или кола да речем, ама тогава пък няма смисъл , по-добре ходи в някоя заложна.
 
Пробвай с Устой, може да ти дадат до 5-6к ако имаш някакъв доход и можеш да навиеш 1-2-ма да ти станат поръчители. Аз теглих от тях и съм доволен, доста готини хора и лесни за предоговаряне, но имах данъчна декларация да докажа някакви доходи 1-2 години назад, просто бизнеса ми беше в ниша, в която се взимат много трудно кредити дори да докажеш доходи.

Знам че TBI и BNP париба раздават пари напред и назад - TBI специално на мен много яко ми прецакаха кредитния рейтинг обаче, като ми надписаха една "невърната" вноска с 8 години назад, за стоков кредит който на 200% съм сигурен, че беше погасен целия. И сега още няколко години ще имам черна точка подарък от тях, и то за да изкарат 10.60лв. от 106лв. с които ме набутаха. Пълни педали, без извинение.

Като цяло ако е за нещо изключително важно е по-лесно да помолиш роднина с доказани доходи да ти изтегли кредит, отколкото ти да намериш.

В България дават кредит само на хора, които могат да докажат извън всякакво съмнение, че такива не им трябват.
 
Забрави за бързите кредити. Няма значение къде ще отидеш - Кредисимо, Изи кредит и т.н. Направи си справка в БНБ и ще видиш как никнат като гъби фирмите за бързи кредити. Всички фирми, които са на българския пазар и предлагат "лесни/бързи" кредити са с таргет група такива като теб. Разбира се, водиш се "рисков профил" следователно лихвата ще бъде по-висока. Не е проблемът в нея. Проблемът започва когато изпиташ затруднение с вноска, примерно. Идва падежът. Ти не си превел месечната вноска и леко започваш да се мотаеш. Тогава попадаш в истинския водовъртеж на "взех малко започва да ми излиза през носа".
Микрофинансиращите институции са по-добре - Устои, Сис Кредит, Микрофонд и т.н.
Пазарът горе-долу е следният:
1. Банки
2. Микрокредитиращи институции
3. Бързи кредити
Микрофинансиращите институции финансират рискови профили и искат по-лека гаранция (поръчител/солидарен длъжник - на постоянен трудов договор, месечно възнаграждение - над минималната работна заплата). Отделно, повечето си партнират с Фонд Мениджър на Финансови инструменти в България и има доста програми, по които можеш да се включиш - start up, оборотни, инвестиционни и т.н. При тях няма сериозни драми когато просрочиш вноска с няколко дена или се обадиш за намаляване на вноска, удължаване на срок на кредита и т.н. Условията са по-изгодни в сравнение с бързите кредити и са по-приятелски настроени. Бързите кредити ти вършат работа само и единствено ако си убеден, че можеш да понесеш месечната вноска за периода на кредита. Всяко едно леко отклонение от договореното не е готино за теб.
Нека не забравяме, че банките (или другите финансови институции) ти дават чадър когато не вали, ама започне ли да вали си го взимат обратно.
 
Всички го плашите, че няма да може да плаща. Автора не е написал, че няма доходи, а че няма договор! Ако работи за щатска фирма, като фрилансър за 2-3К$, защо да се притеснява, че иска да си купи по-нова кола сега или MacBook Pro 16!
 
Всички го плашите, че няма да може да плаща. Автора не е написал, че няма доходи, а че няма договор! Ако работи за щатска фирма, като фрилансър за 2-3К$, защо да се притеснява, че иска да си купи по-нова кола сега или MacBook Pro 16!

Щото ако докаже, че всеки месец се осигурява на тези суми или някакъв договор с тая фирма, ще му дадат кредита. Ама не става хем да криеш приходи, хем да искаш всички екстри. Ако взимаш 2-3к ще изчакаш един два месеца и ще си купиш каквото ти трябва. Ако е спешно, пък е срамота при такива доходи да нямаш някой лев закътан за черни дни.
 

Горе