Бюджетен хостинг с моите излишни ресурси - 10лв на година!

exoexo

Member
Здравейте,

Закупил съм си стабилен хост към hostgator с предостатъчно ресурс. Трябваше ми нещо стабилно за моите сайтове и да хоствам моите клиенти (правя дизайнчета, пхп ..). Но ресурсите ми са в излишък и съм пораздал и на познати и имам още останали и мога да предложа пакети с ниски цени за малки и ненатоварващи сайтове, за които да не плащате пари за ресурс, който не се ползва. От клиентите си съм забелязал, че повечето им сайтове (бизнес и лични) позлват минимално дисково пространство (5-20МБ) и трафик (50-250МБ на месец). И не виждам защо при толкова малко нужда да се плаща за 100ГБ например или т.н. "unlimited" (колко е неограничен е друга тема).

Пак да кажа - сървъра е в САЩ (hostgator). Но се вижда перфектно и в БГ.

Лично наблюдавам всеки ден ресурсите на всички, за да няма ненадейно спиране на някой, само защото изразходвал лимита си. Отворен съм и ако инцидентно някой сайт хапне повече ресурс - му пускам допълнително без да търся нищо, стига да не му стане редовна практика и в огромни размери. Знам, че има "сезонни" сайтове (морски хотели например) и няма проблем ако ляотото ползват двойно над лимита, при положение, че зимата са далеч под него. Т.е. не карам никой заради едни малки превишавания и инцидентни да минава и плаща повече. Особено че повечето хостнати сайтове са на приятели, клиенти на които аз съм правил сайта или колеги програмисти.

"Лайв съппорт" с мен на скайп, msn, icq ако има нещо

Ето и какво мога да предложа:
собствен cPanel
100MБ място
1000МБ трафик на месец
1 уебсайт (домейн)
5 бази данни mysql
10лв на година


cPanel с всичките му там стандартни работи. 100МБ място и 1000МБ трафик на месец; 1 сайт (домейн), но при нужда може и до 3 стига да се вместват в ресурса. 5 бази данни mysql (едва ли ще ви трябват повече, но ако се налага - казвате). subdomain-и - колкото ви трябват. Мисля че и цената от 10лв на година е добра оферта, едно кафе на месец

Сайт да продавам хостинг нямам и няма и да направя. Действал лично с всеки и според нуждите му да мога да му променя и каквото му трябва (повече бази, повече домейни да хостне) а и да презеня кой и за какво горе долу ще го ползва. Все пак давам от моя ресурс щото ми излишен, но гледам и това да не засегне моите важни сайтове и така. Ако някой иска - пише ми тук едно лично или най-добре на скайп/msn/icq и се разбираме. Дава ми какъв юзърнейм иска и действаме. Мога да му дам и да прегледа преди да си вземе, няма проблем.

По принцип давам само този план от 10лв на година. Вече ако не ви стига после мога да отпусна ресурс и за 20лв/година да ссе вземе 3 пъти ресурса (300МБ/3000МБ трафик) или 10 пъти ресурса (1000МБ/10000МБ трафик) за 50лв/година. Но директно по принцип не ги предлагам тези оферти, те са ако не ви стигне и сайта се разрастне. Все пак ако някой иска да премести съществуващ сайт и вече от стария си панел знае че 10лв пакета не му стига ще се разберем направо за по-големия ако наистина е така и има нуждата.


Георги
skype: exoexo
 
От: Бюджетен хостинг с моите излишни ресурси - 10лв на година!

Офертата си е активна.
До тук само един колега се е възползвал, така че все още иам ресурси доста.
 
От: Бюджетен хостинг с моите излишни ресурси - 10лв на година!

Офертата си е валидна ...
 

Горе