ВАЖНО! За всички занимаващи се с AdSense!

Да попитам във всеки сайт, в който имам Адсенс или само във 1ния
 
Аз ползвам това: http://my-privacy-policy.blogspot.com/

Слагам връзка към тази страница в долната част на страниците си.
 
Еми доколкото съм запознат с тъпите условия на Г, ще го искат на всяка страница на която се показват рекламки, но си мисля че и на холма може да е само. Но ако попадне на друга страница директно от търсачките и не стигне до тава, може да се води за проблем - според това което иска Гугъл, като мусловие.:)

Абе тези от Г яко не им е добре, вместо да си оправят класациите (да изчистят спамарските сайтове), те са се хванали да ги мислят някакви нови глупости. Вече като чуя Г и си правя асоциаций с някаква нова щуротия.:)
 
Да, и евалта че и до там се стига (посетителя) след некъдърното класиране на бат ни гугъл. Не е изненада да се видят следните неща след тайпването на някоя дума в чуждестраният Г: about.com; уикипедия, 2-3 спамари и някой друг читав сайт едвам едвам стигнал до там с честно оптимизиране.

Ако не предприемат нещо идиотите от гугъл, потребителите ще започнат да ровят и по-навътре в резултатите, което от своя срана е добре за всички. А и какъв е смисъла да се стига до 3-4 страница, идеята е търсачката да ти покаже най-доброто още в първите 10. Но все пак говориме за много прецакан алгоритъм.:)
 

Горе