Важно е да разбера вашето мнение

kakafon

New Member
Здравейте!
Искам да знам мнението ви за www.mybgarmy.info
Пиша това не за да правя реклама на форума, а да разбера вашето преценка за "положението".... Важно е да знам критиките, плюсовете и препоръките всичко което на пръв поглед забележите. Така ще получа една по ясна картина и отправни точки за работа.
Другата цел на поста е просто, ако има някой на който му харесва идеята и мисли че има потенциал отворен съм към предложения, дори и от порядъка на: "дай да ти оправя логото ще ти струва еди колко си!" или пък предложения за съвместна работа.
И един последен въпрос: Колко може да струва в момента този форум?:shock:

Дано да не искам много и предварително ви благодаря! Ще се радвам на мения :)
 
Редуцирай разделите. Направи ги с по-общи заглавия и по-малко, а когато един раздел стигне 1000 теми, мисли как можеш да го разбиеш на по-малки. За малък форум като този имаш излишно много раздели, доста от които с по няколко теми.

Раздел "Архив" не става ясно за какво е и кои теми отиват в него и кога. Според мен подобен раздел е излишен, защото като забиеш някоя важна и интересна тема от друг раздел там - по-трудно ще се намира. По-добре е старите теми да си стоят в разделите и да отиват на по-задни страници с времето, отколкото да ги блъскаш в общ раздел "Архив".
Раздел Архив би бил подходящ като подраздел на "Обяви" или нещо подобно - теми, които след определен период не са актуални.

С тия 300 регистрирани, от които вероятно активни по-малко от 20% форумът ти не струва много в момента.
 
От: Re: Важно е да разбера вашето мнение

Благодаря ти! И аз мислех за за оптимизация на разделите...размити са и някои дори са излишни и нямат такъв обхват че да са раздел! ..и за архива ще помисля.
 
От: Важно е да разбера вашето мнение

Картинката в главата много голяма. Може да я направиш по-елегантна и малка. Все едно се набляга на нея, а не на самото съдържание на форумите.
 
От: Важно е да разбера вашето мнение

Картинката в главата много голяма. Може да я направиш по-елегантна и малка. Все едно се набляга на нея, а не на самото съдържание на форумите.
Търся някой който да ми оправи картинката!:) ...или по-точн нова идея..
 
Последно редактирано:

Горе