Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Да земеш да си го смениш че покрай сухото гори и мокрото.

А на Етериума знам че са му много интересни постовете ама хем са дълги хем поставят някаква интелектуално-литературна преграда, която допълнително забатачва процеса... Планирал съм някой бъдещ ден да наваксам.
Успя да изтеглиш вниманието :)
 
Понеже тия дни дезинформирах аудиторията, без да искам, пускам опровержение.

 
Дойче Веле интервюират ДОКТОР Кемпбъл в качеството му на един от най-големите капацитети по Ковид въпросите.


ПП: В предишното си видео каза че Омикрон бил се пръкнал от СПИНОЗЕН НЕГЪР!
И ако това не е скандално, не знам... Тука обаче дискретно премълчава.
 
Този човек не е лекар, а медицинска сестра. Има докторска немедицинска степен за работата си в обучението на други медицински сестри. Няма квалификация, която да го прави експерт по ковид въпроси. Също като оня арогантен професор по социология, който се мъчи да убеди малоумната българска аудитория, че няма такъв вирус. Това не са хора, които могат да дават експертни мнения относно ковид. Колкото ние тук сме експерти по ковид, толкова са и те.
 
То и на Асен дълго време му пропусках творчеството, пък нандибанди хем не я четях, хем я скинджувах отвреме-навреме задето крепи и бъмпва разни супертъпи теми вместо да ги остави да си умрат и потънат.

Айде като за преди лягане - как тестват нови илачи :)

 
Понеже тия дни дезинформирах аудиторията, без да искам, пускам опровержение.

Е то беше ясно... половината новини са такива и са фалшиви и се пускат или от антиваксъри или от сайтове за пари
 
Много неща трябва да се променят в тази държава, ако искаме една по-нормална такава.
Не съм се интересувал от конституцията, но задължително трябва да има промени, както и запълване на дупки в много закони.

Абсурдното е, че почти няма закон нашарен с дупки, всъщност един от най-добре написаните закони е ЗДП, който е писан преди доста време и ми се струва, че всички изменения и допълнения след това не са го развалили.

А ние имаме множество закони, които са написани погрешно изначално и според мен направо трябва да бъдат пренаписани а не просто закърпвани.

По темата искам да попитам дали някой е наясно относно официално установени правила, например кой и при какви обтоятелства трябва да бъде поставен под карантина. Преди време бях карантиниран, след като хора с които съжителствам по адресна регистрация имаха положителен ПСР. Аз не съм правил. Също не съм подписвал абсолютно нищо, например съгласие или каквото и да е. Има ли ги тези неща разписани ??? Има ли официално установени срокове ?

Вие съжителствате по адресна регистрация с лицето Х, което на 15.11.21 г. е дало положителен резултат. Може да има N на брой обстоятелства, според който вие сте нямали контакт с лицето от дата, примерно 13.11.21 г. Разбирате ли ми въпроса?
 
Ето незавършения лист с бъдещите щамове. Омикрон малко ни изненада, но за Сигма ще сме готови ;)


260822352_6637882549615014_7570096952171246171_n.jpg



Триумфалния марш на набоцканите :D

260302315_2676188669356440_8266498829722906246_n.jpg
 
Това преспокойно може да си е изхабрикувано, но още кога предложохих,че ще изредят цялата гръцка азбука, а пък после може да започнат и латинската.

И като ви казвам, че само се плюнчите май не ми вярвате. Някой ви е попитал нещо конкретно два поста по-нагоре, а ние не знаем какво да отговорим, защото просто не знаем. И така е с повечето свързано тая корона.
 
Айде като за преди лягане - как тестват нови илачи
Тцъ! Тва е старата "наука".

Сега се тестват така:

1638098946219.jpeg


И малко по-подробно.

 
Последно редактирано:
Д О К Т О Р Кемпбъл още не е стоплил че ваксините не бачкат особено.

65% от тръшнатите от Омикрон били неваксинирани, при 24% общо ваксинирани в страната (Ю. Африка)... и тва означавало че ваксините бачкали :eek:

 
Ето незавършения лист с бъдещите щамове. Омикрон малко ни изненада, но за Сигма ще сме готови ;)


260822352_6637882549615014_7570096952171246171_n.jpg



Триумфалния марш на набоцканите :D

260302315_2676188669356440_8266498829722906246_n.jpg
Поредната фейк новина. Първо датите не са верни, второ го няма качено никъде, а това е измислена снимка. Как знаят имената ? Ами това е гръцката азбука.
Поредната антиваксърска глупост. Само едно не мога да разбера как виждате нещо и вярвате без да го проверите. За 2 мин става
 
Д О К Т О Р Кемпбъл още не е стоплил че ваксините не бачкат особено.

65% от тръшнатите от Омикрон били неваксинирани, при 24% общо ваксинирани в страната (Ю. Африка)... и тва означавало че ваксините бачкали :eek:

След 1-2 седмици ще се разбере. До тогава всеки предполага. Не може с 26% ваксинирани да се прави анализ и то за няколко дни
 
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
Извадки кратки:
Професор Иво, който плю на корем червените милионерчета, преди да ги прегърне, относно т.нар. "анти" и "провакси": "Нито едната, нито другата група разполага с автентична информация и със компетентностите за да водат наистина дебат"

На баба ти фурката.

"Аз категорично отказвам да влизам в подобен тип дискусия, защото смятам, че и единия, и другия условен лагер, не са компетентни. Не виждам що трябва да си губя времето. Нито една дискусия по нито един въпрос не е убедила никого в нищо."

Така категорично говореше и за партиите...преди да прегърне бесепетооо :):)

Минутка по-рано:
"Водеща: Как ще обясните в контекста на това, което говорите, това ожесточение м/у оформилите се, така, враждуващи и враждебни една на друга общности и човешки групи..Най-общо: ваксъри и антиваксъри, ваксинирани и неваксинирани.. ВЪПРЕКИ, ЧЕ това със антиваксърите - почти във всяко предаване го казвам - е голяма спекулация, и не е честно (ПРОФ. ИВО ПРЕЗ ВОДЕЩАТА ВМЪКВА: ТОЧНО ТАКА) така да се наричат (ПРОФ ИВО: ДА), хората, които са против принудителната и задължителната ваксинация...
НО, ъъ, тая неспособност по някакъв начин да се чуят рационалните аргументи на едната и другата страна - ВСИЧКИ СА КРАЙНИ, ВСИЧКИ СА ФАНАТИЦИ... И също така, как бихте обяснили, ъъ, ОТСЪСТВИЕТО НА РАЗУУМ, НА ЛОГИКА, НА РАЗСЪДЪК, на обичайните причинно-следствени връзки отначалото на управлението на тая криза.

Проф. Иво: (Обяснява, в тон със зададеното от водещата, за падналото ниво на рационално мислене и властовия контрол в/у това)
----------------
Проф. заключение: "Първо бих казал, че хората, които искат да се съпротивляват, първо би трябвало да инвестират в себе си в си и в собствената си възможност за рационално съждение и мислене.
На второ място действително да прецеждат, доколкото тва е възможно, информацията, която получават.
На трето място, разбира се да се обединяват, защото иначе ни избиват поединично образно казано. Да се обединяват с други такива. КАКТО ТЕ ИЗПОЛЗВАТ С/У НАС МРЕЖИТЕ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ, ТАКА И НИЕ МОЖЕМ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ПЪК ТВА СРЕДСТВО С/У ТЯХ.
Четвърто, разбира се, на тая база, да се дават други алтернативни картини за света. Забележете това е битка за картини за света, в който ние живеем. Защото интерпретацията на света зависи от нашето активно и резултатно социално действие."

Кво стАна, са обЪрках нещо?!? Кои са тия НИЕ, дето можем да се борим и да използваме ТЯХНАТА мрежа за манипулации с/у ТЯХ. Кои са тия, които искали да се съпротивляват? Кои са тия, дето действително да прецеждат инфото, което получават? А тия, дето да дават алтернативни картини на света? И тия, дето да се обединяват, щото иначе НИ избиват поединично (образно казано, де)?

А тия, с които несправедливо се спекулира като антиваксъри и не било честно, за което проф. Иво потвърди през водещата с "ТОЧНО ТАКА" и "ДА"?

ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, че "Нито едната, нито другата група разполага с автентична информация и със компетентностите за да водат наистина дебат"
и "единия, и другия условен лагер, не са компетентни.". Поради което проф. Иво: "Не виждам що трябва да си губя времето.", щото "Нито една дискусия по нито един въпрос не е убедила никого в нищо"

"Водеща: Багодаря Ви, Професор Христов.
Професор Христов (с усмивка): И аз."

Чудесен настолен плюшен професор (от скъп плюш) с навиваща се AI-пружинка.

Иван Ценов имаше един "Закон за скачените гащи", нещо от сорта "Когато паднат гащите на политиците - медиите им ги вдигат; когато медиите вдигнат гащите на политиците - техните падат"
-------------------------------------------------------
В заключение: подозирам, че тука, поради липса на консенсусна опорна точка, вече ше ми се разминат вдигнатите палци и сърца. (А някои дори ще скролнат, че е дълго.)
Така е редно, и аз съм много съгласен. :)

Разбира се, имам далеч по-сериозни и тънки, но важни аргументи с/у професора, относно началото на зародиша на Днес и властовите центрове, плановици и кадровици, кому принадлежи подставения "плановик" Атали, и т.н.. Но са в един дъъълъг отг. до ДефНюз - скука, байгън ше дойде, нема нужда, остава за "Личен архив".:)
Преди време бях чел и интересни факти от биографията на проф. Иво, ако зема да ги намеря и тех да раздуем, вечее... смръщени личица не ми мърдат. Нема нужда, нека бъде академична Светлина :):):)

Тея работи ги забелезах ама гледам да не съм много дребнав - все пак не го гледах, а само слушах и да речем че не съм инвестирал кой-знае кво и без това.

Проф. Иво има навика да се дистанцира от която и да е страна, демек отдавна се е извисил "над тия неща", въпреки очовадността на първичната антиваксерия дето напира от него.

И преди съм отбелязвал че не ми е топ любимец, обаче са ми твърде забавни изхвърляниците му и драматизма в поднасянето и все ми е любопитно какви импровизирани изцепки ще генерира.

Кефи ме като цяло, ама изглежда не съм достатъчно тъп или впечатлителен за да съм част от естествената му аудитория.

ПП: Ако го послушаш малко по-дълго, почваш да получаваш дежаву заради 20-ината префърцунени думички, спинвани в рандъм комбинации с повече или по-малко релевантност към зададения въпрос.
 

Горе