Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Всъщност са доста повече, но ми е любопитно кой определяш като втори? Мерси! :)\
Припомни ми кой беше първия (тоя за пред хората) че да не сгафя нещо.

.. не ми харесва - нито вкуса, нито крайния ефект. (Ноке, умишлено не съм членувала, щото ще звучи префърцунено, пък I'm not that kind of girl). ;)
Ама спокойно, гледам да избягвам дребнавостите, ако въобще забележа де.

Все пак имай 1 наум че очакванията към тебе тука са доста високи затуй не се разпускай много.

Пак ше ме откажеш да те чета.
 
Интересно четиво, споделено от Мънги в неговия фейсбук профил.



Ето някои акценти:

Националната здpaвна служба (NНS) и Националния статистически (ОNS) в Обединеното кралство, установи, че cмъpтнитe случаи сред тийнейджърите са се увеличили с 47%, откакто започна вaкcинaциятa в тази възрастова група.

Cмъpтнocтта от СОVID преди вaкcинaциятa там (Гибралтар) е 16 души, докато след започването на вaкcинaциятa cмъpтнocтта от зaбoлявaнето е 84 души, общо 100 към момента.

За извратените има и графики @AseasRoa :)
 

Като сърчне човек за "Dr Robert Malone" очаквано изскачат твърдения че бил разпространявал дезинформация :hankey:
Демек има някой по-информиран от изобретателя на мРНК технологията и той не е съгласен с д-р Малоун...

И ако си направиш труда да потърсиш КОЙ аджеба го нарочва за дезинформатор, единственото име из първите няколко резултата в Гугъл е на "писател, живеещ в Тексас", написал само 2 статии за въпросното издание. Нема снимка, нема нищо.


ПП: Нема да коментирам темата на другата му статия... :D TOTALLY LEGIT, BRO!
 
Fun fact(checked):
Бил Гейтс е дарил $1,403,453 на въпросното изданийце.

 
...
4c9661fb8efe0bbb9babe39416f1d113.png
 
Последно редактирано:

В Румъния регистрираха болестта "черна гъба" при пациенти, прекарали коронавирус


Ти да видиш. В друга новина пък за убийството в Разград се подчертава от прокурора: Той владее най-малко 4 езика, вегетарианец и антиваксър...WTF...
Емотикона ми е "смях на абсурда в ситуацията", а не присмех, да се знае.:)
 
Ей, тва е супер. Помня, че някой беше линкнал нещо от сиватазона.ком преди време, май по повод ГуудИнформейшън Инк. на Сорош. Помня и че някой беше направил аматьорски фактчек (вече изтрит) на същия фактчек на Атлантик. Ще го пусна ей тъй за 2-3 часа да кибичи и ше го изтрия.

Но, кво значение има, след като ако някой е работил или работи за Атлантик, за Били Бой, за голям фактчек, тук ще бъде уважаван. Или някой от новуту правитилствуту - също ше е уважаван. Щото бачкат и са бачкали с успешни бизнесмени. И всичко резко губи смисъл... Готино е де, поне за мен. :)

Е го за 2-3 часа да седи "спомена от старите коментари" , заедно с несъвършенствата му. (то не че и сега някои ше го прочетат, мн е дълго и тр;дл-иращо):):
----------------------------------------------------------
Това пък е статия на споменатото от наш многоуважаем съфорумник списание Атлантик, които, преодоляли всякакви
други съмнения, се питат само "Наистина ли Moderna е по-добра от Pfizer - или е просто по-висока доза?"

Атлантик, който разби на пух и прах Малоун, е хубаво списание, харесвам го. Собственост е на Emerson Collective, които 'претендират да се занимават с филантрокапитализъм'. Те са собственост на американският милиардер, бизнесдама, Laurene Powell Jobs, вдовицата на Стив. 'Тя също е основен дарител на политици от Демократическата партия, включително Камала Харис и Джо Байдън.' Също 'член-основател на the Climate Leadership Council' и 'член на консултативния съвет на председателя на the Council on Foreign Relations'.'Филантропията на Laurene Powell Jobs е описана като ограничена „прозрачност и отчетност“. Всъщност през 2019 г. беше обявен за „Най-малко прозрачен мега-дарител“ на 2019 г. от Inside Philanthropy' ~уики~

Едно от редките и' интервюта тук


От там: 'Тя е много откровена срещу сегашната администрация и вярва, че нашата демокрация е изложена на риск, ако не е налична подходяща журналистика. Тя също така инвестира сериозно в Emerson Collective, фондация, която управлява, за да стимулира интересите си към по-добра журналистика, която придоби мажоритарен дял в The Atlantic през 2017 г.'

Харесвам я. Тя също участва тук


Не харесвах Тръмп, не харесвам Байдън, но Атлантик е хубаво списание, за което не открих нищо смущаващо. Там е публикувал Марк Твен. Статията също е на писател - Том Бартлет. За да не остават съмнения в неговата безпристрастност, още в началото Том уточнява: 'Преди да продължим по-нататък, нека бъдем наясно, че разговорите между Банън и Малоун се основават на дезинформация. Многократно е доказано, че ваксините помагат
за предотвратяване на симптоматични коронавирусни инфекции и намаляват тежестта им.'


'Покритието на COVID-19 на Atlantic е подкрепено от безвъзмездни средства от инициативата на Чан Зукърбърг и
Фондация Робърт Ууд Джонсън.'


Не е въпроса какви са партньорите. Въпросът е, че сред тях няма никой, който поставя под въпрос нито официалният разказ за произходът на кьовид, нито оповестяваните бр. заразени и смъртни случаи; нито тестовия метод, който дори сзо призна за неефективен; нито предприетите мерки за борба с разпространението на кьовид, нито обсурдната липса на изолат (При всички искания до СDС, какъв е отговора? Няма да дадем проба, че нямаме. Същият като на ирландският, испанският и мн. др. здравни органи.) Нито имат съмнение в ефективността на ваксите.

Не, там само хора, които вече действат за възстановяването на обществото от кризата в общество от нов тип - с повече наблюдение от всякакъв тип, по-малко права и лични притежания, и т.н. И ако разследваме, ще установим, че
множество от тези проекти са започнати мн преди пандемията. Но нямаха повод за бързо налагане.
И това е тяхно право (правото на силния).

Но, на тоя фон се питам: след като темата на Атлантик за кьовид е подкрепена с безвъзмездни средства от инициативата на Чан Зукърбърг, и след като самото списание е собственост на милиардерката, която дейно участва в големи проекти за възстановяване на обществото от пандемий (приемайки по дефоут за верни всички официални версии на спорни въпроси), която освен това участва в големи Bild Back Better проекти (които са директно свързани с възстановяването на общество в криза; а откъде идва кризата?) ... Та питам, може ли от Атлантик да очакваме независимо разследване за някой, който поставя под съмнение ваксите? Може ли да очакваме изобщо повдигане на
въпроси около пандемий?

Което не значи, че Атлантик не е хубаво списание, дори Твен е публикувал там. Добре са с художествената литература.

Трябваше 2.5 пъти да го прочета до достигане на задоволителна увереност че съм схванал.
Останаха въпроси.
 
Значи е годно за изтриване. Благодаря, че ми посочихте препъникамъчетата към разбирането на текста ми съгласно нашият кодеск, офицер Ноке.

КОДЕКС ЗА ПОВЕДЕНИЕ НА МЛАДИТЕ ОФИЦЕРИ ОТ FABIANS
...
От офицерите на YF се очаква:
Общувайте с други офицери на YF добросъвестно и използвайки спокоен, приятелски тон във всички комуникации. Всяка критика към работата на офицера трябва да бъде насочена към работата, а не към офицера; конструктивен по тон; и дадено добросъвестно.
iu
 
Последно редактирано:
Премиерът Кирил Петков заминава на работно посещение в Брюксел. Това е първото му задгранично пътуване като министър-председател.

В програмата му са включени срещи с председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, както и с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

По време на посещението си, Петков ще обсъди ситуацията в енергийния сектор и нарастващите цени на енергоресурсите, ускоряването на ваксинацията срещу COVID, Плана за възстановяване, борбата с корупцията.
Припомням, че Урсула е уруспията, която иска да налага задължителното боц. Кирчо хубавеца всички много го харесват, но ето че скок-подскок и право в нейното "легло". Като казвам, че няма значение колко са красиви, колко са харизматични, колко прекрасно говорят, какви невероятни обещания казват - всички политици са еднакви използвачи. Даже тия най-харизматичните са най-опасни, че най-лесно им минават лъжите.
 
от изобретателя на мРНК технологията
Ако питаш тестиса, Робърт Малоун не е изобретил мРНК технологията, а само е писал по темата някаква класна работа в най-ранните си детски години - fuck check, демек 100% факт. В обръщението си Малоун твърди друго. Долен лъжец.

Гледам снощи по новините некви тъпи гръцки кокошки си влачат децата (над 5-годишни) на ковид ваксинация. Ама едни забързани, ама доволни от добрата организация... Колко трябва да си тъп, за да направиш това?

Припомням, че Урсула е уруспията
giphy.gif
 
И друго интересно видях по новините - полека-лека отделните държави спират да признават сертификатите, като си искат отрицателен писоар за всеки влизащ в страната. Честито на всички, дето се нагъзиха, за да могат да пътуват свободно. ;)
 
@дъртикранти пак се изказа като водещ член на (без)мозъчния тръст на форума.

Робърт Малоун не е създал рнк ваксините.

The development of the mRNA vaccines is due to the work of hundreds of researchers, one of which is Robert Malone. Together with his co-authors, Malone contributed early evidence that mRNA could be delivered and produce proteins in cells. However, because crucial hurdles to develop the mRNA vaccines were resolved by many researchers , Malone cannot be claimed the inventor of this vaccine technology.

On his personal website, Twitter, and LinkedIn, Dr. Robert Malone has been promoting himself as the inventor of mRNA vaccines. This is misleading. In 1989, Malone published a paper titled "Cationic liposome-mediated RNA transfection." While this paper is an example of his important contribution to the then-emerging field, it does not make him the inventor of mRNA vaccines.

Malone reached out to Logically, stating that he did not invent the mRNA vaccines, but instead the "vaccine technology platform." He also presented us with copies of nine patents – none of which showed that he invented the mRNA vaccines. The judgment for the claim has not changed.

Защо този шарлатанин е срещу рнк ваксините? Защото сега те са машина за пари, от които той не получава нищо. Идеята е да изнуди производителите на ваксини да му дават пари, като дискредитира продукцията им и снижава стойността на акциите им, докато не се огънат и не решат, че ще е по-изгодно да му платят, за да спре да разпространява лъжи.
 
@дъртикранти пак се изказа като водещ член на (без)мозъчния тръст на форума.

Робърт Малоун не е създал рнк ваксините.





Защо този шарлатанин е срещу рнк ваксините? Защото сега те са машина за пари, от които той не получава нищо. Идеята е да изнуди производителите на ваксини да му дават пари, като дискредитира продукцията им и снижава стойността на акциите им, докато не се огънат и не решат, че ще е по-изгодно да му платят, за да спре да разпространява лъжи.

Що за дебили сте това ваксантите не е за вярване просто. В какво се мъчиш да убеждаваш? Не бил открил ваксините, ама имал важен принос в откриването на технологията. Верно ли? Монтание го омазахте, Малоун го омазахте, Мънги го омазахте, Чорбанов го омазахте, омазахте всички, които оспорват малоумните ви тези. Всички тези бяха светила преди 2019 г., сега са разпространители на фейкнюз. Айде стига вече с простотиите! Преебал си се да се ваксинираш, преебал си се, айде разкарай се вече, че ми писна от вас.
 
Да не съм у вас, че да се разкарам бе, селяндур малоумен? Въпросните "светила" сами се омазаха в болните си амбиции да намажат слава и пари от пандемията. Лъжите им ще бъдат разобличавани навсякъде и по всяко време, когато бъдат цитирани, това е положението.
 
Да не съм у вас, че да се разкарам бе, селяндур малоумен? Въпросните "светила" сами се омазаха в болните си амбиции да намажат слава и пари от пандемията. Лъжите им ще бъдат разобличавани навсякъде и по всяко време, когато бъдат цитирани, това е положението.

Тея хора си имаха пари и слава още преди пандемията, що за простотии!? Монтание и той ли за пари и слава на 100 години!? Малоун е бил директор в най-големите фарма компании години наред, какви пари, каква слава, какви 5 лв. Бива бива да си прос и наивен, ама чак пък толкова.... Мисли малко с тая глава, не ти е само за равновесие и да я пълниш с глупости от телевизора.

Тебе вместо да ти светне, че нещо не е както трябва, при положение, че толкова авторитетите (бивши вече) се изказват публично по този начин, въпреки че знаят какво ще стане. Ти продължаваш да ръсиш тъпизъм след тъпизъм, че и да нападаш хората из форума с обиди.
 

Горе