Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Чакаме аргументите на Ретарда да градират до:

Insects aren’t that different from the seafood we enjoy today. You know how delicious a barbecued shrimp kebab or perfectly steamed crab leg can be. Insects present similar culinary opportunities, except they’re smaller and cheaper (and—perhaps most importantly—don’t require any special shell-cracking tools).

 
Хората инвестирали, направили модерен завод, развиват някакъв бизнес, икономика, старата селска чанта си мисли, че ще я хранят с насекоми. пхахаха ебати тъпото животно.

Славчев и крума , новата и трола затова ли пищяха преди няколко месеца, че европейците ни готвели да ядем насекоми. Тея негодници затова ли мрънкаха, че ще ядем насекоми.... Оле мале ... това са ни руските кадри.




Ларвите се преработват в протеини, които могат да бъдат широко употребявани в селското стопанство. Освен, че са естествен източник на протеин за риби, птици и животни, след преработването на органичните отпадъци, ларвите оставят след себе си и много богат и концентриран тор

Протеиново брашно от ларви на черна муха войник за фуражи за риби и домашни любимци. Това произвежда младата компания “Насекомо”, която е пример за новаторство, устойчив бизнес и кръгова икономика.


На европейския пазар търсенето на продукта им е голямо, тъй като той е добър заместител на традиционните протеини, които се внасят в Европа и чието производсто изчерпва природните ресурси.

Чак да сме ревали... поне не живеем в заблуда, като цитирания в мнението ми дебил.


 

Хич не е нагъл тоя.

Абортите, оперативната смяна на пола, хормоналните терапии => твърде скъпи методи за депопулация.

Къде-къде по-изгодно е просто да го бутнеш в блатото на еднополовите връзки или да го боцнеш и да го пуснеш да си ходи.
 
Тедкаааа, къде си бе ?


Виж файлът 31768

420837989_700727392192043_532070188466543394_n.jpg
 
Верваме в науката

419879152_961675169291253_75102949826329452_n.jpg
 
Не искам това да се приема за заяждане, ама и жените имате подобен начин на мислене, особено при разговори с мъже. Контекста се завърта на 180 градуса
 
Не искам това да се приема за заяждане, ама и жените имате подобен начин на мислене, особено при разговори с мъже. Контекста се завърта на 180 градуса

Истинската жена трябва да може да направи супа и скандал от нищо. :)
 
Истинската жена трябва да може да направи супа и скандал от нищо. :)
Скандали може да прави всеки. Ама супа ?
 

Горе