Варна - търси се стар пчелен кошер.

Търси се стар, непотребен пчелен кошер, за град Варна.
Ще се използва за артистично оформление в някой кът на града. Много пчелари в България имаме такива кошери, но транспорта по Еконт излиза почти на цената, като да се купи нов на място, заради параметъра "обемно тегло". Пък и на килограми си тежи - спор няма.
Ако някой от региона има възможност да помогне, да пише в тази тема. Че не знам как да дам връзка към тема в група.

Малко коментари в темата:
какво ще го правиш?
преди 7 часа · Харесвам · 3

ще го гориш пред министерството на земеделието ли? ако е така да намерим 100..
преди 7 часа · Харесвам · 4

Ще го използвам в проект за реновиране на градинка във Варна. Идеята е да се постави акцент върху няколко неща, като едно от тях е проблемът с пчелите. За целта ми трябва кошер.
преди 7 часа · Харесвам · 2

Целта е да не става за гледане на пчели, за да не го откраднат.
преди 7 часа · Харесвам · 2

Ако мислиш че един алпийски кошер (Роже делон) ти върши работа, то ще ти подаря един. Може и една Тръвна също да ти подаря
преди 7 часа · Редактирано · Харесвам

и на 2 ден изчезват от варна
преди 7 часа · Харесвам · 2

Все още търсим мястото, което да реновираме- някъде по центъра мислим да е. Идеята е да правим Варна по-красива, да покажем че това може да се случи и със собствени средства. Ние сме "Варна Действа"- неформална и независима група от младежи, обединени за положителни акции. Вчера решихме, че правейки градинката, трябва да обърнем внимание на определени проблеми. Решихме, че ще сложим кошер, за да акцентираме върху пчелите.
преди 7 часа · Харесвам · 3
 

coolice

Owner
една по добра идея вместо да слагат кошер като статуя,

защо не сложат един кошер на покрива на някой хотел така ще допринесат много повече за града, ако не им се прибира меда пчелите няма да имат нужда от подхранване зимата а ако им не удобно където са ще се махнат сами...

мисля че нещо такова имаше в София
 

Горе