Todor Goleminov Active Member Рейтинг - 100% 8 0 0 16 Февруари 2015 #1 Здравейте хора, по едно време имаше ваучери за Фейсбук, както за Гугъл има. Плащаш 30лв примерно и поулчаваш реклама за 100-120лв. Имате ли идея от къде може да се вземат такива ваучери? Поздрави
Здравейте хора, по едно време имаше ваучери за Фейсбук, както за Гугъл има. Плащаш 30лв примерно и поулчаваш реклама за 100-120лв. Имате ли идея от къде може да се вземат такива ваучери? Поздрави
genchosam Well-Known Member Рейтинг - 98.9% 90 1 0 16 Февруари 2015 #2 От: Ваучер за ФЕЙСБУК Това е за гугъл: плащаш 30 лв реклама дават ти още 90. За фейсбук има само за нови акаунти от 50$, ако искаш ваучер ми драсни
От: Ваучер за ФЕЙСБУК Това е за гугъл: плащаш 30 лв реклама дават ти още 90. За фейсбук има само за нови акаунти от 50$, ако искаш ваучер ми драсни
jufo Active Member Рейтинг - 100% 15 0 0 18 Февруари 2015 #3 От: Ваучер за ФЕЙСБУК Можеш да се довериш на колегата the_tourist. Взех си ваучер от него преди няколко дни , всичко е точно!
От: Ваучер за ФЕЙСБУК Можеш да се довериш на колегата the_tourist. Взех си ваучер от него преди няколко дни , всичко е точно!
Mihaela Krustanova Member Рейтинг - 100% 1 0 0 19 Февруари 2015 #4 От: Ваучер за ФЕЙСБУК the_tourist каза: Това е за гугъл: плащаш 30 лв реклама дават ти още 90. За фейсбук има само за нови акаунти от 50$, ако искаш ваучер ми драсни Увеличете... Ще дадеш ли малко повече инфо? Аз сега ще правя нова страница и дали ще ми е в интерес
От: Ваучер за ФЕЙСБУК the_tourist каза: Това е за гугъл: плащаш 30 лв реклама дават ти още 90. За фейсбук има само за нови акаунти от 50$, ако искаш ваучер ми драсни Увеличете... Ще дадеш ли малко повече инфо? Аз сега ще правя нова страница и дали ще ми е в интерес