Продава се: Ваучер за Google Ads за 30лв.

bisho

Active Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Условия за ползване на промоционалния кредит в системата на Google Ads:

- Промоционалният кредит може да се приложи само за новосъздадени профили в Google Ads. Кодът се въвежда най-късно до 14-ия ден, считано от датата, на която е създаден профила в системата на Google Ads. Датата, на която сте получили кода, или на която е активиран/изтича хостинг акаунта, са без значение.

- Промоционалният кредит е валиден само за Google Ads профили, в които е посочен адрес за таксуване (billing address) в България.

- Веднага след въвеждане на платежната информация във Вашия Google Ads, е необходимо да въведете и промоционалния код. Тази информация се добавя в раздел „Таксуване“ (Billing).

- За един нов профил в Google Ads може да се възползвате само веднъж от промоционалната оферта.

- За да получите право на промоционален кредит, е необходимо да направите рекламни разходи на стойност 30 лв. в рамките на 31 дни, считано от момента на въвеждането на промоционалния код.

- Промоционалният кредит ще бъде приложен по Вашата Google Ads сметка в рамките на 5 дни от момента, в който Вашият профил натрупа 30 лв. рекламни разходи и ако отговаряте на всички условия, описани в офертата. Веднъж приложен, промоционалният кредит ще се появи на страницата „Таксуване“ (Billing) във Вашия Google Ads профил.

- След изчерпване на промоционалния кредит всички разходи се заплащат от сметката на профила. Може да преустановите своите реклами по всяко време при активен промоционален кредит. Google не изпраща уведомителен имейл при изчерпване на промоционалния кредит.

Кодът е валиден до 31.12.2019 г.

ЦЕНА: 10 лв. по Банков път, EasyPay, Еконт.
 

Горе