Ваучер хостинг за нови клиенти от Bulinfo за 100 € /от 35 €/

Абе само аз ли нямам ваучър? :(
И аз нямам, господине, но не ми и трябва. Някои фирми предлагат ваучери за храна на служителите си, за да спестят от осигуровки, а те си мислят, че им дават бонус. Хубаво е всичко да е законно, но всеки сам си преценя.

Ти пък от къде се пръкна?

Ама грабете бе, това ви обяснявам. :) Сега ви е паднало. :) Бизнес с ваучер на промоция. Задължително ми кажете какъв е, за да знам да не купувам от вас. ;)
Ще Ви обясня бавно, бавно ..до колкото мога :) Това си е стар маркетингов номер. Една фирма, която има свободни ресурси и като цяло може да си го позволи, НЯМА грам драма чисто тестово да пусне N на брой безплатни ваучера, които дори да покриват цял един хостинг план. Целта на галимацията е да се отсее плявата. Зарибявката е, че от "найсе" пищенгяса, които са се полакомили да вземат ваучер, "найсе" от тях АКО подновят планЪТ си, значи са КЛИЕНТИ (по принцип) Тънката уловка (за теб специално пояснявам), че във всякакво друго положение, фирмата Х без тази галимация няма как да достигне дори до така нареченият ПОТЕНЦИАЛЕН КЛИЕНТ. Проба-грешка, господине :) Стар и елементарен, но работещ маркетингов трик, ч е р е з, който почти без пари (бюджет) може да се достигне до потенциални клиенти, които във всеки един друг случай са неизбежно многооо далеч от целевите задачки :p

Но вие, господине, имате ощеее много да учите, нищо, че се имате иноватор, но и по скоро ФЕН на западната школа.. каято пророкува УЖ, че е по-запозната и наясно с л(ю)узър експириенсето 😁

Много дрънканици и много философтване а аз все още НЯМАМ ВАУЧЪР!
.
... А ми трябва. Искам да пусна един сайт ама тънко и по възможност да не е на уордпрес тъй че и на метаверс офертата отпадна...

Нямам обяснение ЗАЩО точно в тази тема се е получило :) Сигурно нещо е загатнало за това, но едно е ясно - изричното ми мнение по казуса, макар нито искано, нито на място 😆😆😆

Е тва е бате, Очаквай - Неочакваното :)

И може би изненадващо за теб, само и само заради един умрел бинокъл, който ТИ изтри от хисторито.. а Случаеността в случая, че изобщо дерЗнах да потърся "нещо" макар и със съвсем друга цел и дерзание.. Извода от случката е, че когато без нужда се опитваш да прикриеш нещо, то по принципа за пеперудата от другия континент - раздрусва на корено различна поста :p

"Мачкай" форума, щом имаш особени внушения, но пропуснатите ползи определено не са за моя сметка 😉

Малко ЩУКА из между темите ахаха ама Бинки явно пак експериментира :) Добре че сме наясно с възможните казуси, та да заграяваме по-бързо от обикновеното :p

Абе Бинко, ти друга работа нямаш ли си в момента, че местиш мненията на contra от една тема в друга 😆

Нямам обяснение ЗАЩО точно в тази тема се е получило :) Сигурно нещо е загатнало за това, но едно е ясно - изричното ми мнение по казуса, макар нито искано, нито на място 😆😆😆

Е тва е бате, Очаквай - Неочакваното :)

И може би изненадващо за теб, само и само заради един умрел бинокъл, който ТИ изтри от хисторито.. а Случаеността в случая, че изобщо дерЗнах да потърся "нещо" макар и със съвсем друга цел и дерзание.. Извода от случката е, че когато без нужда се опитваш да прикриеш нещо, то по принципа за пеперудата от другия континент - раздрусва на корено различна поста :p

"Мачкай" форума, щом имаш особени внушения, но пропуснатите ползи определено не са за моя сметка 😉
Обърка темите ама карай.
А бинокъла не е изтрит а е точно на 40 см от мене в момента на отваряне на темата и да отговоря на незададения ти въпрос: НЕ. Мой си е!

То ясно, че си е твой, и си го заслужаваш, но в една ЧАТ платформа целото хистори по повода изчезна по необятна за мен причина.. Имам скрийншоти, ако трябва да се стига до там, ама за мен лично самата ситуация тогава, изглежда като "нямам нищо общо с тоя и не трябва да има следи евентуално за което"...

Както и да е.. верно, че се обиждам от дребни неща, но често се оказва, че "притесненията" не само са адекватни, а и точно на място... форума може да не учи, но живота го прави, и то по най-неприятният начин.. най-малкото, защото е неочакван!

Колкото до офертата на Булинфо (да не съм капо по темата) - заслужава си. Ваучера покрива цял един план, нещо горе-доле на нивото на "средния" на суперите. Без да даваш и една стотинка, без условия, без скрити галимации. Един вид, тестваш една година, преценЯШ, ако сакаш - подновяваш, ако не, а и не те е срам, бягаш и дебнеш с друг АКК за други "далавери" ахахаха

А ако трее да е по-профи..ревюто - Планот, споменат и осъществим в промото, не е нещо особено, но да кажем може да задоволи 3-5 ВП сайта, али до 2 WOO магазина с до 500 уни посещения. Вчепатление прави, че няма достъп до редис или други дерзания, малко е на аутомат, но като цяло не съм видял удряне в тавана, макар и да е имало такива заявки..

В резюме: Сигурен и безотказен хостинг, с условието, че ако се сака нещо по юзер-съкровенно, като лични дерзания и мераци, то същия мераклия трябва да се примири с установените вече порядки :) За по-сериозните планове - нямам наблюдения 😉

Въпросната чат платформа не съм я отварял оттогава и не съм трил нищо. А и ако верно си спомням коя точно беше, тя вече не съществува така или иначе?

Следи има разбира се, даже цял хубав (материален) спомен :) както вече отбелязах ама да не ставаме сантиментални сега тука публично че ще вземат хората да останат с погрешни впечатления...

Хората в болшиството си, са лицемери, дори тези в които си се кълнял..и си смятал за корави копилйета.. Винаги съм твърдял, че средата ни променя, променя ни чисто като хора, като характери, но малко са тези, които ще го признаят, повечето държат инкяр, от гледна точна за евентуално несбъднати дерзания, макар, че сами знаят, че отдавна са в света на илюзорното..

Така че, нямай никакви притеснения да се тревожиш за хората и тяхното мнение..

Иначе :) нямам какво повече да напиша по темата хахахах Имам ти тел, ако имам нужда, разбрах, че мога да се възползвам, все още :) Жив и здрав, гледай мацките да не настиват... а за другото, знаеш - има Мастъркард 🤣

Горе