Вдигнах си органичният трафик с тези стъпки

Plixo.bg

New Member
От няколко месеца се занимавам по-сериозно със SEO и реших да споделя какво реално работи при мен, защото виждам доста хора тук питат същите неща.

Нямам огромен бюджет, затова всичко е правено почти без пари.

👉 Основните неща, които ми дадоха резултат:

1. Съдържание (най-важното)
Започнах да правя по-дълги и конкретни страници, вместо кратки текстове.
Фокусирах се върху по-дълги ключови думи (long-tail), а не върху най-конкурентните.

2. Вътрешно линкване
Започнах да свързвам страниците помежду им.
Това помогна на Google да разбере кое е важно.

3. Оправяне на индексацията
Оказа се, че много страници изобщо не са индексирани.
След като ги оправих (content + линкове), започнаха да влизат в Google.

4. Малко линкове отвън
Не съм правил нищо агресивно:

няколко форума
коментари1–2
статии

Но дори това даде ефект. (малък , но имаше ефект)

В момента съм стигнал до около 1300–1500 клика месечно от Google, но съм малко „заседнал“ и търся начини да го скалирам.

👉 Ако някой има опит как да се мине следващото ниво (3000+ клика), ще се радвам да сподели.

П.С. Ако някой иска да види как съм структурирал нещата, може да хвърли едно око:
https://plixo.bg

ти хубаво си сложил DNS - и на Клоудфлеър, ама защо не си пуснал проксито и се вижда ИП то на Jump което е в DeltaBG ?
Така се виждат всички домейни на сървъра , дори тези които са в разработка. Списъка е доста дълъг и са предимно .BG домейни.

Сайта е меко казано бъгнат, това е някакъв нефункционален каталог, ще дам един пример. Влизаш в дадена обява, натискаш големият бутон "покажи номер", излиза логване и даваш X на логването или става грешка при логването, връщате обратно в категорията от която е обявата, а не при самият адрес на обявата, има още доста такива недомислици.

Поздрави.

Последно редактирано:
самият адрес на обявата, има още доста такива недомислици
ти хубаво си сложил DNS - и на Клоудфлеър, ама защо не си пуснал проксито и се вижда ИП то на Jump което е в DeltaBG ?
Така се виждат всички домейни на сървъра , дори тези които са в разработка. Списъка е доста дълъг и са предимно .BG домейни.
Проксито го спрях , защото имаше проблем с google bots . Опитвам се да го оправя

Сайта е меко казано бъгнат, това е някакъв нефункционален каталог, ще дам един пример. Влизаш в дадена обява, натискаш големият бутон "покажи номер", излиза логване и даваш X на логването или става грешка при логването, връщате обратно в категорията от която е обявата, а не при самият адрес на обявата, има още доста такива недомислици.

Поздрави.
Благодаря за feedback-a . Сложил съм го като функция , да следя хората , които се обаждат. Не бях видял , че има грешки . Благодаря , ще се заема !

Последно редактирано:
проблема с ботовете се оправя от тук в Клоудфлеър , ако имаш нужда от помощ казвай ще помагаме.

След като го изглючих , продължаваше да има проблем с google bots. Опитвам се да разбера , защо ? Bot Fight Mode беше първото нещо , което изключих ,след това беше Block AI bots , но в search console , sitemap-a не се четеше . Чак след като изключих proxy-то , search console ми каза , че всичко е наред .

Горе