Верификация на локация за бизнес Google профил

asenov.v

New Member
От 1 месец се опитвам да създам business Google profile на клиент (става дума за ресторант). Всичко необходимо е качено - името на заведението, линк към сайта, телефон и тн. За да бъде публичен профилът е необходима верификация на адреса. Това става като Google изпрати postcard на адреса на конкретния бизнес. Има срок за изпълнение от 14 дни. Вече два пъти пускам заявление за писмото, но така и не го получаваме. Свързах се с пощальона, който отговаря за конкретния район, но без успех. Пуснах и мейл към съпорта на гугъл, с молбата да се свържат обратно с мен, като отново обясних за проблема. Но от тях все още нямам отговор.
Някой има ли идеи как мога да действам?
 
Може да пратиш на съпорта снимки на ресторанта които не са от мапс. За съжаление до България картичките доста се бавят или се губят по пощите.
 
Може да пратиш на съпорта снимки на ресторанта които не са от мапс. За съжаление до България картичките доста се бавят или се губят по пощите.
Да, губят се. От моя опит всяка 3-4та не стига. Но и предишните отнемаха до 2 месеца. Не знам как е сега. Говоря за преди 4-59 години как беше. ;)
 
Здравейте, и аз имам същия проблем заявявам 3-та картичка вече. След втората писах на съпорта без резултат. Писах им втори път и ми поискаха снимки на обекта. След като ги пратих отново нямаше отговор повече от седмица. След още тормоз ми поискаха данни на фирмата. След още две седмици тормоз ми поискаха видео клип и стриит вю, което обаче нищо не доказва тъй като обекта ми се намира в търговски център на 2-ри ет и отвън нямам право на табела ?!? Видеото трябвало да съдържа управителя, тоест аз как ходя и се обяснявам кой е моя обект с табелата на магазина до колкото разбрах и вътре в обекта как изглежда?!? Та сега се чудя да се разходя ли като самоснимащ се идиот от паркинга до магазина или търпеливо да чакам (вече минаха 3 месеца от първия ми опит за картичка)...
Преди десетина години верифицирах бизнес за няма и седмица с картичка, ама явно вече не е толкова лесно :confused:
 

Горе