Продава се: Верифицирани фейсбук профили (Вече не продавам)

iliqnktz

Active Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
Здравейте, създавам Фейсбук профили и ги верифицирам с телефон номер, разбира се не използвам безплатни номера, за да няма гафове като спрени профили или откраднати пароли.

Цена на профил верифициран с уникален виртуален номер - 3 евро (няма ограничение в бройките, може да заявите 5, 10, 15, колкото пожелаете).

Струва ли си?

ДА!
В днешно време Facebook затяга контрола и неверифицирани профили биват сваляни от платформата всеки ден, профили верифицирани с безплатни номера биват сваляни също, заради наплива от нови регистрации, които ползват същия номер или профилите биват крадени, за това си струва да ползвате само и единствено уникални номера!

Начини на плащане: PayPal, Еконт

ВАЖНО: Не верифицирам профили с лични карти, не оперирам и не търгувам с данните на други хора !!!


Поздрави! :)
 
Последно редактирано:
Ъп, вече има хора възползвали се от услугите ми, за съжаление в момента физическите номера са кът, но пък има доста виртуални номера, които са уникални и ще бъдат ползвани само за вас, без риск някой друг да ги ползва, може да се възползвате като за празниците намалявам цената на верификация с виртуален номер на 2 евро!

При наличието на нови физически номера ще актуализирам темата си. Използвам номера от цяла Европа, тъй като контактувам с доста хора, главно българи в чужбина.
 
Благодаря ви за отзивите, свободен съм за нови поръчки, който желае да заповяда.

Весели празници! :)
 
Последно редактирано:
Честит празник на всички именници, на армията и на всеки, който празнува.

Само днес, може да се възползвате от намаленията, които ще ви предложа.

Промоция: Намалявам само за днес - 6 май
, цената на всеки виртуален профил на 2.50 евро, без значение дали ще купите 1, 2 или повече!

Промоция: Днес е крайният срок, при покупка на 10 или повече профила верифицирани с уникален виртуален номер, намалявам цената на 2 евро на профил!

Важно: От днес спирам да предлагам верификация с физически номера, поне за сега, дано в бъдеще отново имам тази възможност.

Поздрави! :)
 
Препоръчвам колегата. Много точен и коректен. Работата с него е удоволствие.
 
Благодаря за отзива колега, пожелавам на всички лек и успешен ден.

Отново съм свободен за нови поръчки, заповядайте!

Поздрави! :)
 
Последно редактирано:
Отново съм свободен за нови поръчки приятели.

Лека и успешен ден! :)
 
Здравейте колеги, лек и успешен ден ви пожелавам!

Преосмислих някои неща и реших, че не е редно да има промоция само за хората поръчвали до сега от мен, за това пускам промоции за абсолютно всички. :)

Промоция #1: На всеки 3 закупени профила ще свалям по 17% от общата цена, тоест вместо 9 евро за 3 профила, ще заплатите само 7.50 евро! Промоцията е валидна до 11 юни включително! :)

Промоция #2: Ако закупите 5 (ПЕТ) или повече профила, цената на профил ще падне на 2 евро! Промоцията е валидна до 11 юни включително! :)
 
Отново съм свободен за нови поръчки, гарантирам бързо, качествено и коректно изпълнение!

Лек и успешен ден. :)
 
В следващите 24 часа (т.е до 16 май 20:00 часа) пускам още една промоция, само сега може да закупите 5 профила на цена от 7.50 евро и 10 профила на цена от 15 евро, условието е да заплатите чрез Еконт.

Поздрави! :)
 
Колегата дори помага ако се получат проблеми с профилите. Имах проблем и го отстрани за 5 минути точно. Човека е професионалист ! ;)
 
Благодаря за добрите отзиви колега, радвам се, че услугата ми ти е харесала, винаги се старая да давам най-доброто от себе си! :)
 

Горе