Продава се: Верифицирани фейсбук профили (Вече не продавам)

Профилите се създават при поръчка на клиента, както и се избират и по негово желание години, град и т.н. :)
 
Тази седмица отново пускам 24 часова промоция, само сега може да закупите 5 профила на цена от 7.50 евро и 10 профила на цена от 15 евро. Промоцията е валидна до 16:00 часа, 22 май, възползвайте се! :)
 
Ъп, пускам 24 часова промоция, до 13:00 часа на 27 май, ако закупите 10 или повече профила ще заплатите само по 1 (ЕДНО) евро на профил!

Възползвайте се, поздрави! :)
 
Актуалните цени към момента:
- Цена за 1 профил - 3 евро
- Цена за 3 профила - 7, 50 евро ( до 11 юни включително! )
- Цена при покупка на 5 или повече профила - по 2 евро на профил ( до 11 юни включително! )

Поздрави! :)
 
В следващите 24 часа, може да закупите 5 профила на цена от 7.50 евро и 10 профила на цена от 15 евро. Промоцията е валидна до 23:10 часа, 05 юни, възползвайте се! :)
 
Благодаря за отзива колега.

Актуалните цени към момента:
- Цена за 1 профил - 3 евро
- Цена за 3 профила - 7, 50 евро ( до 11 юни включително! )
- Цена при покупка на 5 или повече профила - по 2 евро на профил ( до 11 юни включително! )

Поздрави! :)
 
Утре е последният ден от двете промоции:

Промоция #1
- Цена за 3 профила - 7, 50 евро
Промоция #2
- Цена при покупка на 5 или повече профила - по 2 евро на профил

Възползвайте се! :)
 
Актуални цени и промоции към момента:

Цена на профил: 2 евро - валидна до 16 юни включително!
 
Имат ли пазар профилите и има ли вероятност да ги премахнат ? Ако може повече инфо
 
Здравейте не бях активен последните месеци, тъй като нямах тази възможност. Темата вече не е активна, а номерата, които използвах повече не се поддържат, също така от Фейсбук зачестиха проверките и затягат още повече контрола върху профилите, така че профили, ако продавам за в бъдеще, те ще бъдат само с РЕАЛНИ номера, до които имам достъп на 100% процента, всичко друго вече се обезсмисля, също така като информация за тези, които се интересуват или на които съм причинил неудобство, за което се извинявам много, ще кажа, че е добре да правите профили на РЕАЛНИ хора, които срещу заплащане да ви предоставят някакви данни като снимки, дата на раждане и т.н и възможността да потвърдят профила с ЛК при нужда, ако ще се прави някакъв бизнес през Фейсбук. В противен случай рискувате да изгорите и риска става все по-висок с всеки изминал ден. Прекалено много узря тази социална мрежа и се убедих лично как за няколко месеца нещата стават все затегнати с всеки изминал ден.

Някои биха се съгласили с мен, други не, но в близкото бъдеще ще бъдат ликвидирани още много други профили и цялото упражнение ще се обезсмисли, единствения начин е да се ползват профили на реални хора, всичко останало скоро ще остане в историята като много други неща.

Поздрави!
 
  • Like
Реакции: KSM

Горе