Купувам: Верифициран Фейсбук Профил.

CODEXGIGAS

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте добри хора. Искам да закупя фейсбук акаунт. Условията са следните :
1.Акаунта да е поне на 2 години!
2.В Акаунта да няма фейсбук приятели!
3.Акаунта да не е използван за спам и каквото и да е, което не отговаря на фейсбук комюнити.
4.Акаунта да не е бил блокиран.
5.Акаунта да е верифициран.
6.Акаунта да има опция за промяна на името.
7.В акаунта да няма 3000 снимки на порно актриси или някакви секси гаджета.
8.Акаунта да е мъжи.

С две думи , трябва ми непокътнат и напълно чист акаунт за употреба.
Ако имате адекватно предложение , пишете ми на лично съобщение.
Не, ми пишете ако акаунтите не отговарят на тези условия - защото си губим времето.
Коректен съм и плащам. :)
 
Бегай да си играеш. Само като те видя как пишеш "измамни и уредени срещи" си ми толкова ясен, че си нямаш и на представа.
 
Виж ся селянин тъп. Тия квартални лафове "Пропищя целия фейсбук" или некакви ей такива като "уговорени мачове", ще ги разправяш на комшиите ти, паляк.
Как разбра, че правя измами като дори не ме познаваш? Как разбра, че предоставям "Уговорени мачове" или както искаш го наричай, при положение това нещо е невъзможно за мен и не се занимавам с точно такава дейност. Аз съм футболен анализатор и консултант, аз не уговарям мачове. Сега излез от пещерата и ходи се образовай малко, защото си ми доста олекотен. Ей такива диви селяни като теб, където цял живот някой им е виновен, много ги мразя, защото реално не ставате за нищо. Сега ходи, паси патките на село и не се занимавай със сложни неща, където изобщо не са ти в компетенцията. Ей такива като теб, не знам за какво живеят.
 
не злобей де
разбирам че и тука ще ти секне бизнеса
ама кво да направя
не мога да те оставя да мамиш и тука
 
Ако си ми некакъв фен, може да дойдеш да те шибам :3. Сега ъпвай темата, селяче - да си свърша работата.
 
смешник
такива нагли мошеници
само манафите да ги изнасилват за профилактика
 
всеки който иска да провери дали са измислици
може да напише матейчо мамия убавец и какво ще покажат резултатите
колко фена имаш къде искат да ти се радват анално
 
Слушай сега царвул. Нямам време за теб и не ме ебе за теб. Ако имаш нещо да казваш, ела да ми го кажеш лично или си стой там зад профилчето, скрии се като мишка, свии се в някой ъгъл и си еби майката. От тук нататък думичките са ти излишни.
 
както казах
няма смисъл да се оправдаваш или да казваш че е било грешка и измамите са останали в миналото и вече не се занимаваш с измами и кражби
всеки който напише името ще може прочете десетките измамени
 
Пич нямам думи за теб. Не мога да те определя дали си бавноразвиващ се или си от някаква секта. Ти си някакъв ненормалник. Първо : В този форум влизам само когато нещо ми трябва да си купя или да видя какви оферти има. Второ : Стига си гледал в на хората паниците. Безплани баници няма. За това виж си хвани някаква работа или направи нещо с жалкия ти живот, защото не те виждам. Манталитета ти е изключително нисък, да не говорим за умствения капацитет. Явно ти знаеш повече за мен от колкото аз. Та, искам да те питам в момента как съм ? Добре ли съм? Днес какво ядох ? Утре какво мисля да ям ? Добре ли ще съм утре ? Ей такива като тебе са прахта по подметките на хората, които правят нещо с животите си. Никога през живота ми ама никога "Не съм предоставял информация за уговорени срещи" - ПЪРВО, защото не се интересувам от това. ВТОРО - Нещо, което не зависи от моите умения, няма как да го предоставя на когото и да било. Ама ти си въшкар на дребно и си мислиш, че всичко е пари и че всички, които са много по-добре от теб са измамници или каквото и да било там. Относно измами в сферата ми на работа. Ти определено не работиш за себе си, защото както всички виждаме си доста олекотено одеало и едва ли можеш да направиш нещо за себе си. Когато един човек работи за себе си и най-вече работи с клиенти, той трябва да се държи напълно коректно и професионално с тях. Защото, този човек работи за пари и ако клиентите не са доволни от него, няма да получава възнаграждения за работата си и няма да съществува. Когато се държиш с клиентите си както трябва и им предоставяш, това което си им обещал и нещата се получават, тогава обикновенните клиенти се превръщат в дългосрочни клиенти и така започваш да правиш още повече пари. Никой не работи с клиенти за бързи и еднократни печалби особенно с цел измама (защото хората свръшват рано или късно). НО, както ти казах, ти си прекалено наизустен и олекотен да го разбереш това нещо. Лично за мен, колкото повече доволни клиенти имам, толкова повече пари правя. Повечето хора тук в този форум, имат бизнеси и пряко или непряко се занимават с клиенти или дадена аудитория от хора. Такива хора като теб, всички са ги виждали. Хората Х без цел, без място. Цял живот некакви некадърници, където гледат как живеят хората и изпускат животите си. Относно "Десетките измамени" - работил съм с над 5500 клиента. : ) Нещо наизустените цифри, не си пасват с моите ? Та, каквото и да кажа за теб ще е малко. Ти си един злобен комплексар, където си е изпуснал целия живот за да гледа в животите на другите хора. И повярвай ... Ти шут смешен, не знаеш нищо за мен. Нагледал съм се на хора като теб, където цял живот се крият като мишки и сочат с мазните си пръсти. Ти си едно нищо, приятелче и такъв ще си останеш. Просто ще те помоля някой ден ако имаш деца или ако вече имаш деца, да не ги учиш на твоя манталител, защото ще станат същите като теб, а това няма да им помогне много в живота.
 

Горе