Вечни статии!Добави и Ти!

BlackFriday

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
65   0   0
Давам възможност на всеки който иска да си добави статията тук :Добави статии
и тя да остане вечна докато сайта съществува.
Сайта вече гони 3 та година и си има история дето се казва...Ако не искате да се регистрирате за добавяне ,може да ми пишете лично или на скайп да ми пратите статията и как искате да изглежда тя.
Не искам да спирам регистрациите поради мое си виждане,няма изпратен спам до сега!Всички които ми се довериха знаят това.
Ще може да добавите вашата статия с до 5 изходящи линка в нея
Големината на статия (текста) до 10 000 символа.

какво получавате?:

Добавяне на статия с до 5 линка в сайт пр 2 към този момент.
Добавяне на статия с до 5 линка в блог пр1 към този момент.
Добавяне на статия с до 5 линка в блог пр1 към този момент.

Запазвам си правото да добавя статията,ако е достатъчно уникалана и в друг блог (специализиран)за статии.

И всичко това с еднократно плащане в размер на 10$ по пейпал

За повече инфо лично или скайп

Забележка: имам промяна на скайпа,ползвайте този от профила ми!

От: Вечни статии!Добави и Ти!

Аз не разбрах само тия 10$ ти ли ще ни ги платиш за това че ти пишем уникални материали ?
Щото има сумати безплатни директории за статии и блогове в които може да си събмитнеш безплатно.
Не че се заяждам, но за мен такава оферта е леко обидна. Не стига че искаш да ти се пише съдържание за блоговете ама и балъците да си плащат за това :)

Аз не разбрах само тия 10$ ти ли ще ни ги платиш за това че ти пишем уникални материали ?
Щото има сумати безплатни директории за статии и блогове в които може да си събмитнеш безплатно.
Не че се заяждам, но за мен такава оферта е леко обидна. Не стига че искаш да ти се пише съдържание за блоговете ама и балъците да си плащат за това :)

И аз щях да питам същото...

И аз щях да питам същото...

Здравейте,не мисля че е обидно!
Все пак Ви давам до 5 изходящи линка в самата статия,нали?Ако това е обида здраве му кажете и ме извинете!
Нямам спомен някоя бг дир да дава повече от линк в статия безплатно!
Или се лъжа ?

Поздрави

Кое е смешното?! Че ние сме балами, че предоставяме тези линкове безплатно ли?! Ти хората съвсем за глупави ги взе. Не стига, че те ще ти вкарват материали и вместо ти да им плащаш, искаш ти да им взимаш пари??!? А да не говорим, че 5 връзки в една статия, единственото което правят е да отслабват силата на останалите. Колкото повече връзки, толкова по-малко приоритет. Та кое е по-специалното на твоята директория?! Повече шарения и пр2??!?

очаквах да се впишеш,да ти поясня малко аз също давам до 2 линка в сайта - специално за статиите и за това съм пуснал тема че ако иска някой повече 2-5 линка в статия,не че вземам хората за балами.Доколкото си спомням беше направил забележка и беше изтрил статия в твоя сайт заради 3 линка,така че разговора и заяждането е безмислено!

А отговора ми е предизвикан от това :
Шантава работа,
е аз предлагам шантави работи - замълчи и подмини,а предпочетохте да си пусните линковете и да се правите на велики

Значи с 2 линка е без пари така ли да го разбирам?

От: От: Вечни статии!Добави и Ти!

очаквах да се впишеш,да ти поясня малко аз също давам до 2 линка в сайта - специално за статиите и за това съм пуснал тема че ако иска някой повече 2-5 линка в статия,не че вземам хората за балами.Доколкото си спомням беше направил забележка и беше изтрил статия в твоя сайт заради 3 линка,така че разговора и заяждането е безмислено!

А отговора ми е предизвикан от това :

е аз предлагам шантави работи - замълчи и подмини,а предпочетохте да си пусните линковете и да се правите на велики

Нещо се бъркаш ( аз съм собственик на inArticle ) и не съм трил статии които отговарят на условията - до 3 връзки и минимална дължина около 300 думи.

Значи с 2 линка е без пари така ли да го разбирам?

да така е,имам постоянни потребители на които им давам по 2 линка,макар и по някога да се опитват да добавят 5,6,8 но все пак минава през модерация статията.
За това предлагам статия до 5 линка + в два блога още, които са доста позастарели примерно 3 години,какво по хубаво от това - 5 изходящи линка + статии в други 2 блога!
Не разбрах кое толкова не е ясно...

Нещо се бъркаш ( аз съм собственик на inArticle ) и не съм трил статии които отговарят на условията - до 3 връзки и минимална дължина около 300 думи.

не е нужно да спорим повече имаш си го линка пуснат в темата ми,даже трябва да се радваш.
Нищо не каза за това което каза Иво,или не си разбрал коментара ми?
Така че що не си стоиш на дъто,ами ме прогонихте от оня форум сега и тука дойдохте да се правите!
Големи сте злобари ей...
Няма да ви направя кефа,почвам да го приемам лично!

Приятел, аз не споря, но ти почна с дразгите един вид по мой адрес, мисля, че съм длъжен да защитя проекта си. Второ, не аз съм пуснал връзката в темата ти, която всъщност не е съвсем твоя тема, а по-скоро на собственика, така, че не казвай, мое, твое и т.н. Мисля, че няма какво да спорим и делим, затова ще те помоля да си гледаш бизнеса и да не говориш глупости за неща които не си ползвал дори.

Приятел, аз не споря, но ти почна с дразгите един вид по мой адрес, мисля, че съм длъжен да защитя проекта си. Второ, не аз съм пуснал връзката в темата ти, която всъщност не е съвсем твоя тема, а по-скоро на собственика, така, че не казвай, мое, твое и т.н. Мисля, че няма какво да спорим и делим, затова ще те помоля да си гледаш бизнеса и да не говориш глупости за неща които не си ползвал дори.

ем нали това се опитвам и аз да ти кажа,но ти ме напдаш след като вече някой друг се опитва да ме засегне понякакъв начин.Все пак не аз съм сложил линка ти тука и да почна да те тровя нали?Айде със здраве и без лоши чуства!

Не съм искал да тровя никого или да обиждам някого. На мен ми се стори странно и пуснах другите две директории с идеята да се обясни каква е разликата.
Ти я обясни добре, мисля, че няма какво повече да се коментира :)
Има място под слъцето за всички.

Мир :)

Не съм искал да тровя никого или да обиждам някого. На мен ми се стори странно и пуснах другите две директории с идеята да се обясни каква е разликата.
Ти я обясни добре, мисля, че няма какво повече да се коментира :)
Има място под слъцето за всички.

Мир :)

точно казано "МИР"

Горе