Търся: Видео едитор за обработка/изработка на Facebook Ads видеа

Mat

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,

Търсят се един-двама видео едитори, които са добри в създаването на Facebook Ads видеа до 30-60 секунди на висео. Търсим хора, които да могат да предоставят първи драфт до 2-3-4 дни след като са получили заданието.

Заплащане - 10$/час.

Възможност за договаряне на цена на видео, тъй като агенцията ни предлага пакети видеа на клиенти. Мислим, че почасовият вариант ще е по-честен за фрийленсъра, тъй като сложноста на заданията варира, съответно и необходимото време за изработка, но сме отворени към предложения как да се структурират нещата.

Вече имаме 3-ма видео редактора в екипа, така че търсим да добавим човек, който ще ни е полезен в определени и надяваме се възможно най-много ситуации.

PayPal или UpWork контракт.

Агенцията е от САЩ, работата е дистанционна, поне част от комуникацията ще е на английски и заданията за видеата също ще са на алнглийски език.

Възможност за дългосрочни работни взаимоотношения - колкото по-добре се справяте, толкова по-дългосрочни, тъй като ни трябват хора за постоянно.

За кандидатстване пишете на лични с линк към портфолио, което да ме убеди, че сте работили по Facebook реклами преди или най-малкотои имате идея как да предавате информация чрез видеа по интересен начин, включително с текстове.

Поздрави!
 

Горе