Видео разбирачи

xopacuo

New Member
:) дали случайно има някой тук който се занимава с обработка на видео да ми отдели десетина минути за няколко общи въпроса свързани с ценообразуването, благодаря
 
От: Видео разбирачи

няма ли никой който да се занимава с видео?
 
От: Видео разбирачи

обработка на едномитутен клип - цена
обработка на едночасов клип - цена
под обработка имам на предвид клиента носи флашката фърля ти я на бюрото и я иска онлайн, конвертиране на файла в ФЛВ, +флаш плейъра, изчистване на звука, изрязване ако нещо са сгафили при заснемането, начален и ефект за край
 
От: Видео разбирачи

Ееее, аз като видях темата си мислех, че ще искаш някой готин ефект, примерно бълване на огън, симулиране на експлозия, отражения, създаване на тела в пространството, имитация на 3D и други такива, какви са тея изрязвания и слагане на прости ефекти за начало и край, това всеки гимназист го може.

Лично аз за едноминутен клип с гореизброените неща не бих взел повече от 3-4 лева, това все пак са елементарни неща. :)
 
От: Видео разбирачи

е ефекти може да си направим въпроса беше повече насочен към финансовата част, 3-4 лв/мин значи ли че за час са около 240лв, допускаме отстъпка някаква значи около 200 кинта/час, скъпичко ще доиде.
 
От: Видео разбирачи

Е то зависи от какво точно имаш нужда. Едно е да има едноминутен клип, на който трябва през 3-4 секунди да се правят някакви корекции - я цвят, я светлна, я нещо друго, а съвсем друго е да имаш клип от половин час, на който да искаш на всеки 10 минути един транзишън с някакво лого да се появява или нещо от сорта. В тези двата случая 30-минутният клип ще струва в ПЪТИ по-евтино, защото е вложен по-малко труд. Мисълта ми е - има клипове и клипове; има изисквания и изисквания. Така че всичко зависи според случая. А тая цена дето съм я дал е само на "пръв поглед". Но повярвай ми, ако искаше да ти направя имитация на сблъсък на астероид със Земята, тогава работата щеше да е мноооооого по-скъпа :)
 
От: Видео разбирачи

това за астероида ясно, не говорим за анимация а за обработка на видео, благодаря за инфото
 

Горе