Виртуален ПОС терминал

Здравейте,
отскоро искам да интегрирам виртуален ПОС терминал в онлайн магазина си. Разгледах различни оферти, включително и на банки, най-изгодни ми се видяга условията на PaySera, обаче при тях мъката е голяма, искат множество допълнителни документи и информация. Та, след няколко седмици комуникация, се отказах от тях.
Ще съм благодарен, ако споделите, вие кои доставчици на финансови услуги/банки ползвате за вашите виртуални ПОС терминали и какви са предимствата им.

П.С. магазинът е само за българския пазар и досега използвам само наложен платеж.
 
Коя е платформата на магазина? Първо се запознай кои банки предлагат интеграция за твоята платформа и след това таксите на съответните. Така по-лесно ще избереш. Няма значение коя е банката, важното е да се подържа от твоята платформа, да те устройват условията.
 
  • Haha
Реакции: Sky
Stripe е супер и таксите са му много прилични, но трябва фирмата да е по ДДС!
Това не го знаех, благодаря че сподели.
 
Аз ползвам виртуален POS терминал на MyPOS и съм много доволна от тях - парите веднага се появяват в сметката, инсталацията е лесна и бърза, регистрацията и верификацията също не отнемат време - всичко става с предварително уговорен видео чат в рамките на няколко минути. Съпорта им също е добър.
 

Горе