Търся: Виртуален асистент с базисни английски език и Photoshop умения

ExTended

Active Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Здравейте, колеги!

Трябва ми човек, който да може да върши следните неща, стъпка по стъпка:

1. Сваля снимките на предварително зададени от мен продукти от моя сайт( самите продуктови снимки са без бял фон, т.е. png render-и)
2. Сменя им размера във Photoshop, слага им shadow effect.
3. Копи пейства ги в Mock up template psd файл.
4. Сейфа продуктите с фона от мок ъпа като jpeg файлове.
5. Качва продуктите в 5-10 предварително зададени платформи като ebay( мои seller акаунти) - всеки продукт е с 8 размера, 8+ цветови варианта и 2 варианта на дизайна.
6. Копи пейства title, tags, product description, които аз съм написал предварително, и променя съответните, в случай че някъде са прекалено дълги и има ограничение в знаците.

Искам да ми пращате цена на час, колко часа на седмица сте свободни да се занимавате с това нещо и кои дни. Работата е елементарна, стига да имате нужното ниво на английски език и Photoshop познания. Но не бих казал, че е забавна, така че и това го има.

Запазвам си правото да тествам колко бързо работите и да се откажа без обяснения, ако ми се стори, че скоростта ви на работа е прекалено лежерна. Разбира се изработеното време ще си бъда платено, дори да се наложи да се "уволняваме".

Предпочитам хора, които приемат плащания през PayPal или платформата freelancer.com

Работата е дългосрочна, тъй като всеки месец изкарвам нови продукти в шопа.

При интерес - цена на час на лични. Ще ви отговоря, ако цената ми хареса. Опит като виртуален асистент, дори да не е точно за същото/подобно нещо, е предимство.

Поздрави!
 
Благодаря за личните съобщения - не съм отговорил на никой все още, тъй като бих искал да дам повече време, за да могат да се включат и други хора.

Лека промяна на стъпките, които ще са необходими:

След като си разгледах отново мок-ъп файловете, осъзнах, че стъпка две може да се избегне изцяло, ако направя една лека промяна във файла, така че стъпка две отпада. Остават:

1. Сваля снимките на предварително зададени от мен продукти от моя сайт( самите продуктови снимки са без бял фон, т.е. png render-и)
2. Копи пейства ги в Mock up template psd файл.
3. Сейфа продуктите с фона от мок ъпа като jpeg файлове.
4. Качва продуктите в 5-10 предварително зададени платформи като ebay( мои seller акаунти) - всеки продукт е с 8 размера, 8+ цветови варианта и 2 варианта на дизайна.
5. Копи пейства title, tags, product description, които аз съм написал предварително, и променя съответните, в случай че някъде са прекалено дълги и има ограничение в знаците.

Поздрави!
 
Здравейте, колеги!

За да не отговорям на всички по отделно - цената на час я определяте вие. Трябва ми човек за по 5-10-15 часа седмично, като работата включва 98% копи-пейст на вече готови/полу-готови неща като снимки, заглавия, текстове, тагове и т.н.

Пиша това, тъй като получих няколко оферти за по 8-10лв. на час - не съм готов да плащам такава сума за копи-пейстинг. Всеки таксува според уменията си, но аз не търся програмисти, а виртуален асистент за точно определено не особено трудна дейност.

Лимита ми е 5-6лв. на час, бих искал да плащам и по-малко по възможност. Смятам, че за контрола C + контрола V, това е достатъчно сносна оферта.

Съжалявам, ако има обидени, но за нещо, което мога да намеря във фрийлансърските сайтове за 2-3 долара на час, няма как да платя двойно или тройно повече. Офертата остава актуална до края на уикенда.

Поздрави!
 
Здравейте, колеги!

Благодаря на всички, които ми писаха, но цените продължават да са някак високи спрямо международните такива за същата или дори по-квалифицирана работа, така че ще се преориентирам да си наема някой филипинец, все пак не е като да си рина парите на пътя, така че ще заложа на най-изгодния за мен вариант.

Поздрави!
 

Горе