Задължителни изисквания, за да не си губим времето взаимно.
Пояснение: на въпроси, като колко пари и лични и детайлни подробности за работата няма да отговарям в темата.
Това зависи от опита и персоналните качества на кандидата.
Само ще спомена някой от ползите да работите с мен.
Аз съм изключително стриктен в отношенията си. От мен може да очаквате редовно заплащане и човешко отношение.
Бил съм и от другата страна и имам непоносимост към хора, които обичат да се налагат и да се държат грубо сякаш притежават служителите си.
Ще си говорим на ти
Ако имате страст към маркетинга и онлайн бизнеса ще научите доста от мен. И ще ви консултирам и помагам безплатно за онлайн начинанията, които имате.
Пример: Мога да ви помогна да разберете дали бизнес идеята ви има възможност за развитие и да ви начертая план как да станете финансово независим в рамките на 12-24 месеца.
Данаил
FortuneLords.com
- Отличен Английски
- Минимум 2-4 часа на мое разположение на ден
- Дългосрочна ангажираност. Имам нужда от човек който може да влага поне 10-20 часа седмично.
- Личен компютър без достъп от други лица
- Отговорен.
- Компютърна грамотност над средно ниво
- Обработка на данни и анализи - работа с таблици - Google docs. Отделяне на сайтове по различни критерии и създаване на листи.
- Outreach - от мое име изпращате предварително подготвени от мен писма на хора от списъците, които сте подготвили.
- Поддържане на кореспонденция от мое име. По изготвени инструкции ще отговаряте на писма от мое име.
- Поддържане на форумни профили
- Регистрации във форуми, блогове и други
- Публикуване и форматиране на статии
Пояснение: на въпроси, като колко пари и лични и детайлни подробности за работата няма да отговарям в темата.
Това зависи от опита и персоналните качества на кандидата.
Само ще спомена някой от ползите да работите с мен.
Аз съм изключително стриктен в отношенията си. От мен може да очаквате редовно заплащане и човешко отношение.
Бил съм и от другата страна и имам непоносимост към хора, които обичат да се налагат и да се държат грубо сякаш притежават служителите си.
Ще си говорим на ти

Ако имате страст към маркетинга и онлайн бизнеса ще научите доста от мен. И ще ви консултирам и помагам безплатно за онлайн начинанията, които имате.
Пример: Мога да ви помогна да разберете дали бизнес идеята ви има възможност за развитие и да ви начертая план как да станете финансово независим в рамките на 12-24 месеца.
Данаил
FortuneLords.com