Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

D.Ivanov

Well-Known Member
Здравейте,реших да пусна тази тема,тъй като поствах в няколко теми,в които имаше споменат HYIP метода за печалба онлайн и получих доста ЛС-та от потребители,които се интересуват от този лесен начин както за печелене,така и за губене на пари.

Преди да започна темата искам да помоля хората,които са против HYIP инвестирането и имат доходи от други начини за онлайн печалба като афилиейт маркетинг,адсенс,уебдизайн и др. да не постват недоволни коментари и да спамят в темата.Уважавам всички хора,които са намерили своят начин за припечелване от нет-а,моят начин е HYIP.Знаете,че от този вид инвестиции се печели,има много доказателства за това,има и много,страшно много програми,които излизат всеки ден,някои от тях просъществуват по-дълго,други изкарват ден или два.
Така че моля ви,нека тази тема бъде за хората,които се интересуват от HYIP,които са настоящи инвеститори в такъв вид програми и за тези които тепърва искат да започнат с HYIP.

И така,HYIP идва от High Yield Investment Program,тоест инвестиционни програми с висок лихвен процент на възвръщаемост.
Основното нещо,което трябва да знаете за този вид инвестиране ,е че освен високодоходоносно е и високорисково-можете да загубите парите,които сте инвестирали.Винаги трябва да гледате на такъв вид инвестиции като на хазарт и никога не инвестирайте пари,които не можете да си позволите да загубите-това е правило номер 1 при HYIP.

Как Печелят HYIP сайтовете


Повечето HYIP-та разиграват депозитите ни на Forex пазара.Този вид пазар предтсвлява търговия на валута,петрол и злато и е изключително доходоносен,ако знаеш как да спечелиш от него.Другият голям процент инвестират в други HYIP програми.

Има и програми,които твърдят,че инвестират парите ни във възобновяеми източници на енергия,слънчеви генератори...и куп други "зелени" технологии.В повечето случаи това е камуфлаж,за да спечелят доверието на инвеститорите,но разбира се съществуват и такива сайтове,които инвестират точно в такива неща.

Kaк ние печелим от HYIP

Схемата на печелене е следната:Инвестирате примерно 10$ и спрямо тези пари започва да ви се трупа лихвен процент за определен период(зависи от плана,който предлага програмата).
Например условията на сайта са:10% дневна лихва за 15 работни дни.
Какво означава това:Ако депозирате 10$ всеки ден ще ви се трупат 10%,т.е. 1$ в продължение на 15 дни(някои програми плащат само в работни дни,други и през уикендите).След края на този период в акаунта ви ще има 15$ - 15 дни по 10% от депозита ви са 150% върху първоначалният ви депозит.В крайна сметка се получава следното:вкарвате 10$ и взимате 15$
ВНИМАНИЕ:Депозитът ви не се връща.150% е цялата печалба - депозита + лихвите.

Различните програми предлагат разнообразни планове и различни лихвени проценти.Имате възможност да избирате между планове за 1 ден,за 3 дни,за 1 месец,дори някои програми имат и планове за часове.
Спечеленото ще може да теглите ежедневно или след края на инвестиционният план,който сте избрали(това зависи от условията на сайта).

Именно плановете са първото и най-важно нещо,което трябва да забележите в едно HYIP.

Как да намираме и избираме плащащи сайтове и да избягваме фалшивите


Колкото по-висок е лихвеният процент,който предлага програмата,толкова по-рискова е инвестицията.

Веднага на пръв поглед може да познаете SCAM-овете.Ако сайта предлага изключително високи проценти на възвръщаемост(понякога абсурдно високи) спрямо други подобни сайтове,можете да сте сигурни,че това е фалшив сайт,изработен единствено с една цел - да ви обере!
Планове от рода на 300% after 1 day, min 10$;200% after 12 hours са за хора,които за пръв път виждат подобен вид инвестиране и биха се набутали като нищо.
Нормалните(реални) планове,които по-сериозните сайтове предлагат са от порядъка на 150% за 2,3 седмици или 1 месец,като можете да теглите печалбата си всеки ден.
Както споменах има много различни планове(някои по-високодоходоносни,други не толкова) и тук следим тяхната надеждност.

Друго нещо,което на пръв поглед трябва да ви прави впечатление е дизайна,скрипта на сайта.Ако личи,че са хвърлени средства за изработването му,че е качествено направен,това говори добре за програмата.Хубаво е също и да прочитате,направо да изчитате информацията на всички страници и да следите за правописни грешки.Ако има прекалено много грешки и информацията е неграмотно представена по-добре не инвестирайте.Ако пък видите някъде грешка,а на следващият ден е поправена,това е добър знак,че по сайта се работи и е поддържан.

От много голямо значение е да тествате support системата на сайта.Изключително голям плюс е,ако има live support с live chat.По този начин можете да попитате каквото ви интересува и да получите отговор веднага в реално време.Ако липсва live support напишете един e-mail и изчакайте да получите отговор преди да инвестирате.Ако не ви отговорят в близките няколко часа изобщо не бутайте пари в този сайт.Липсата на отговор от другата страна означава,че сайта няма поддръжка,процесът по вземане на парите ви е напълно автоматизиран и е едностранен - можете да сте сигурни,че няма да ви върнат и стотинка.

Съвет към онези,които досега не са инвестирали в HYIP програми:

Както съм споменал по-горе,рискът от безвъзвратна загуба на вложените от вас пари е голям.Дори и надеждните HYIP сайтове,които плащат в продължение на 1,2 и повече години един ден спират да плащат.
Затова никога не инвестирайте пари,които не може да си позволите да загубите.

Аз лично инвестирам в HYIP програми от около половин година и съм доволен,това досега е най-доходоносното решение за мен.Разбира се съм губил не малко пари,но като дръпна чертата нещата са на + и то доволно.Губил съм от HYIP-та главно заради нереалните статуси на програмите в мониторинг сайтовете(сайтове,които следят развитието на програмите,дали плащат или не).Този вид сайтове правят следното:листват много HYIP-та,които им плащат сайтовете им да са в монитора,и когато програмите спрат да плащат на обикновените инвеститори,на мониторите продължават да плащат още няколко дни и по този начин,когато някой потребител види програма в мониторинг сайт със статус "ПЛАЩА" той се регистрира и прави депозит.Да обаче сайта вече не плаща и на другият ден статуса му в монитора е променен,защото е тотално фалирал и пари от него няма да види никой.

И поради тази гавра на мониторинг сайтовете аз реших да си направя собствен такъв,и да представям само плащащи програми,в които аз лично съм инвестирал - hyiptopspot.com

Както може да се види на сайта програмите не са много както в другите подобни сайтове,но всички са следени лично от мен,защото моите пари са там :) и статуса им се обновява веднага,ако възникне проблем като чакащо плащане,проблем със самият сайт,и разбира се ако СКАМНЕ.

Знам,че тези от вас,които разбират от уебдизайн ще намерят много недостатъци на сайта,но целта ми не е някаква много добра визия,а просто да се вижда максимално ясно за какво става въпрос,дали дадена програма ПЛАЩА или НЕ ПЛАЩА.
Така че ако имате намерение да инвестирате в HYIP спокойно можете да се доверите на статусите на програмите в моят сайт.

Разбира се,ако някой има допълнителни въпроси,предложения и съвети може да се свърже с мен,ще помогна на всеки.

Ще помоля още веднъж модераторите,ако сметнете,че темата не е за тук,че лъжа,че се опитвам да правя неща против правилата на форума,просто я изтрийте или преместете,но моля ви не оплювайте труда ми :)
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Ще помоля още веднъж модераторите,ако сметнете,че темата не е за тук,че лъжа,че се опитвам да правя неща против правилата на форума,просто я изтрийте или преместете,но моля ви не оплювайте труда ми :)

Нали ще е грехота да изтрият уникална статия от 1107 думи :)

За всеки влак си има пътници и щом от HYIP се изкарват пари не виждам защо да няма и такава тема във форума. Важното е, че си споменал за рисковете. Оттук насетне всеки да си преценява.
 
От: От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Нали ще е грехота да изтрият уникална статия от 1107 думи :)

За всеки влак си има пътници и щом от HYIP се изкарват пари не виждам защо да няма и такава тема във форума. Важното е, че си споменал за рисковете. Оттук насетне всеки да си преценява.

Да,рисковете са нещото,с което хората трябва да решат дали да се преборят или да не се занимават.Всеки решава за себе си.Аз не искам някой да остане излъган или подведен.Риск има и той въобще не е малък,но такъв е вида инвестиция,такива са самите програми.Можеш да спечелиш много,но може и да загубиш.
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Преди исках да пробвам и ударих на камък с LR...
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Преди исках да пробвам и ударих на камък с LR...

Сега има и други варианти за депозиране и теглене - Payza i solid trust pay нещата с тях стават много по-лесно,в solid Trust pay можеш дори да регистрираш картата си както в Paypal и да депозираш и теглиш направо с нея.
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Само при скамване ли се получава загуба? Освен да влага пари в тези програми, има ли някаква друга дейност от страна на потребителя? :)
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Само при скамване ли се получава загуба? Освен да влага пари в тези програми, има ли някаква друга дейност от страна на потребителя? :)

Да,загуба има само и единствено,ако сайта скамне.Иначе ако всичко е наред с програмата няма никакъв риск от други загуби.От потребителя се изисква единствено да вложи(депозира) някаква сума и след това само теглиш спечеленото.Общо взето има няколко минутки работа на ден :).Да си включиш компютъра,да се вържеш с интернет(тва е в кръга на шегата) :),да влезеш в сайта на програмата и да заявиш теглене.При някои програми плащането е инстант,а при други се обработва ръчно и отнема до няколко часа.
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

В твоя мониторинг сайт на първо място е това произведение на изкуството - justbeenpaid.com .. и искаш да убедиш хората да вкарат пари там и да си чакат печалбата след 80 дни :cry: успех...
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

За месец и нещо удвояване на главница, хич не ви прави никво впечетление нали :D
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

В твоя мониторинг сайт на първо място е това произведение на изкуството - justbeenpaid.com .. и искаш да убедиш хората да вкарат пари там и да си чакат печалбата след 80 дни :cry: успех...

Парите от justbeenpaid.com можеш да си ги теглиш,когато си поискаш не е казано,че трябва да чакаш 80 дни.Просто минимума за теглене е 20$ и като ги направиш ги теглиш,какъв е проблема?Разрови се малко из нет-а за Jss Trippler и виж колко хора инвестират там и колко напред дърпа сайта.2% на ден хич не е малко,коя банка би ти дала такава лихва?Сайта е от февруари миналата година и не е спирал да плаща.

И не искам да убеждавам никой,просто представям моите методи за инвестиране онлайн,какво лошо има в това?Ако някой иска да инвестира и има въпроси му помагам.В темата съм описал как стоят нещата с риска и всеки си прави сметката.
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

За месец и нещо удвояване на главница, хич не ви прави никво впечетление нали :D

Това е HYIP,високодоходоносни високорискови програми.Както можеш да спечелиш,така може и да загубиш.Както съм писал в темата гледайте на тези програми повечче като на залагане,на хазарт.
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Това е HYIP,високодоходоносни високорискови програми.Както можеш да спечелиш,така може и да загубиш.Както съм писал в темата гледайте на тези програми повечче като на залагане,на хазарт.
Хехе ми дай и аз си отварям HYIP щото от години съм на тези пазари. Ти представа имаш ли си как се прави по 10% на ден възвращаемост и при капитализиранe на печалбата за какви удовоявания си говорим за няколко дни.
Просто е смешно така се зарибяват хората:
1. Инвеситането не е хазарт, защото при инвестирането имаш определен количесвен риск, който се оценява и, на неговата база може да калкулираш изискуем минималн yield тука няма
2. Таква голяма доходност е свръзна с голяма волатилност и голям риск - тва го има само при форкеса и някакви кредитни деривати ако ще правиш силна спекула, проблема тука имаш нулев хедж, а стоп по презумция няма.
3. Това си е типчната Понци схема - да ще печелиш ако си от първите старите като ти плащат доходността, и накрая като приключи паричния поток и има липсва на ликвдиност айде фалит и пишман риботците дето "инвестират" загубат всичко :D

Не се опитвай ме опонираш че ми става смешно - нали ти е ясно че най-добрите топ инвеститорите правят в лонг терм капиталзирана доходност от макс 20-30% годишн,о а тук се правят за няколко дни и няма нищо странно в него :D Пиша го за тези рибоци дето си мислят да си вкарват парите в бездънни ями.
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Хехе ми дай и аз си отварям HYIP щото от години съм на тези пазари. Ти представа имаш ли си как се прави по 10% на ден възвращаемост и при капитализиранe на печалбата за какви удовоявания си говорим за няколко дни.
Просто е смешно така се зарибяват хората:
1. Инвеситането не е хазарт, защото при инвестирането имаш определен количесвен риск, който се оценява и, на неговата база може да калкулираш изискуем минималн yield тука няма
2. Таква голяма доходност е свръзна с голяма волатилност и голям риск - тва го има само при форкеса и някакви кредитни деривати ако ще правиш силна спекула, проблема тука имаш нулев хедж, а стоп по презумция няма.
3. Това си е типчната Понци схема - да ще печелиш ако си от първите старите като ти плащат доходността, и накрая като приключи паричния поток и има липсва на ликвдиност айде фалит и пишман риботците дето "инвестират" загубат всичко :D

Не се опитвай ме опонираш че ми става смешно - нали ти е ясно че най-добрите топ инвеститорите правят в лонг терм капиталзирана доходност от макс 20-30% годишн,о а тук се правят за няколко дни и няма нищо странно в него :D Пиша го за тези рибоци дето си мислят да си вкарват парите в бездънни ями.

Какви 10% на ден бе човек,може да е 10% на ден за период от 15 дни примерно и печалбата ти е 150% като в тези 150% влиза и депозита ти.Тоест ако инвестираш 10$ след 15 дена теглиш 15$.

Инвестирай си където искаш,да не съм те вързал в HYIP да вкарваш пари.

Да, понзи пирамиди са,риска е голям,казал съм го.

Само не казвай,че от този тип програми не се вадят пари,защото просто ще излъжеш хората.И този тип инвестиране е точно такова,така трябва да се разглежда,като хазард-можеш да спечелиш,можеш и да загубиш какво против имаш това?Хората сами си решават къде да си влагат парите,HYIP ми носи доходи и затова съм пуснал тема,но няма да се обяснявам повече,знаех си че така ще стане ще ми оспамите темата,нито сте инвестирали в такива програми,нито сте печелили,нито пък губили,само изказвате скептичните си мнения.
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Тези фондове са класическа схема на Понци, печалбите се изплащат на първите с парите на инвестиралите след тях. Програмата няма да "скамне" ако постоянно идват нови клиенти и дават пари за изплащането на печалбите на старите. И понеже доходностите са космически, новият брой участници трябва да се увеличава експоненциално, което е НЕВЪЗМОЖНО (набийте си го у главите) да става безкрайно дълго. Следователно програмата ЩЕ "скамне" и последните ще го изядат големия

Добре е да изложим обективно нещата, а който иска нека си рискува парите в безумни инвестиции. То ако някой супер луд форекс трейдър можеше да прави не по 10% на ден, а само по 10% на месец за постоянно, всички банки по целият свят щяха да се избият да му дават пари да управлява. Нямаше да търси балъци :). 10% на мес. са 314% на година!!! НЯкви филми...
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Какви 10% на ден бе човек,може да е 10% на ден за период от 15 дни примерно и печалбата ти е 150% като в тези 150% влиза и депозита ти.Тоест ако инвестираш 10$ след 15 дена теглиш 15$.
Май не са ти ясни нещата при 10% на ден на главница за 7 дни и 4 часа правиш удвояване на сметка, това е при капиталзииране.
А при фиксирана проста лихва за 10 дни имаш удвояване
Няма такъв трейдър на пазара, които да подържа такава доходност
Е щом признваш Понци схема кво ги хвалиш?

Изразвам мнение че ги водиш с темата в заблуда, думата инвеситране не трябва присъства, или не знаш какво означва инвестиране или нарочно го правиш. А ако е нарочно това е въждане в заблуда, това най-малкото е силно неморално.

Иначе съвсем си прав всеки си прави каквото иска, но трябва да знаеш какво прави - щото това си е чист хазар нулева инвестция. Ако се падаш последен на пирамидата .......

Успех сигурен съм че ще намериш доста будали
 
От: От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Тези фондове са класическа схема на Понци, печалбите се изплащат на първите с парите на инвестиралите след тях. Програмата няма да "скамне" ако постоянно идват нови клиенти и дават пари за изплащането на печалбите на старите. И понеже доходностите са космически, новият брой участници трябва да се увеличава експоненциално, което е НЕВЪЗМОЖНО (набийте си го у главите) да става безкрайно дълго. Следователно програмата ЩЕ "скамне" и последните ще го изядат големия

Добре е да изложим обективно нещата, а който иска нека си рискува парите в безумни инвестиции. То ако някой супер луд форекс трейдър можеше да прави не по 10% на ден, а само по 10% на месец за постоянно, всички банки по целият свят щяха да се избият да му дават пари да управлява. Нямаше да търси балъци :). 10% на мес. са 314% на година!!! НЯкви филми...

Всяка програма скамва в даден момент,може да е след 2 дни може да е след 700.А относно форекс,и аз съм инвестирал, печелил съм много и всичко съм губил :)Предпочитам на форекс да чакам на rollover-а - тънка стружка бавен ход :)
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Много я обичам тази Понци схема, искам да направят филм за нея, би било интересно. Обаче година и половина за Понци схема е прекалено много и работата ще да е друга ...
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Много я обичам тази Понци схема, искам да направят филм за нея, би било интересно. Обаче година и половина за Понци схема е прекалено много и работата ще да е друга ...

Не всички HYIP-та са на Понзи пирамидална схема.Една част са на Понзи,друга част действително инвестират на форекс най-вече в злато,а има огромен процент,може би повече от половината,които инвестират парите ни в други HYIP програми.
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Добре. Аз имам само един въпрос. С тази тема искаше да просветлиш всички нас непросветлените как да изкарваме пари ли?... Или просто искаше да си събираш реферали, с линковете на твоя сайт? Няма лошо, ама поне някакав процент да беше предложил, за мен това е добра оферта. :)

Поздрави.
 
Последно редактирано:

Горе