Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

За жалост тука в БГ закона не го позволява тъй като го "таргетират" като Пирамида :)
Има малко сериозни фирми в БГ и дават над 50 % лихва. Бях ходил преди време в Карола, ама минималния депозит е 500 хил. :)
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

За жалост тука в БГ закона не го позволява тъй като го "таргетират" като Пирамида :)
Има малко сериозни фирми в БГ и дават над 50 % лихва. Бях ходил преди време в Карола, ама минималния депозит е 500 хил. :)

Лихва на какво?
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Депозиттна лихва на парите
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Депозиттна лихва на парите

Нещо си се объркал, или грешно си разбрал за какви инструменти ти се говори. Карол не е банка, и респективно няма как ти даде лихва в/у депозита.
Но най-вероятно става въпрос дялово участие в някой от фондовете им - а там няма никаква граница. И още нещо тези проценти не са гарантирани, както не се гарантирани че може станеш - 50% една справка за доходността на фондовете е показателен.

@Иване, това е един от големите ни инвестиционни посредници
 
От: От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Никъде не съм споменавал,че процесорите са се гътнали заради JBP,HYIP-тата също страдаха заради тези промени в разплащателните процесори,много големи HYIP-та скамнаха и повлякоха зад себе си и други програми,които инвестираха в тях.
Естествено, че ще страдат. Оправданието с процесорите за разплащане е най-лесният начин да си измият ръцете от неизбежния скам. ;)

Относно промяната за безплатната позиция съм я обявил на блог-а ми и всички,които са се заинтересували от JSS Trippler са прочели за нея и знаят за какво става въпрос.Може да се види оттук
На блога си го поправил - добре, а тук, където много повече хора ще го прочетат и ще се заблудят, защо не го поправи?

Ако реферал закупи позиция с безплатните 10$(не ги тълкувайте като безплатни,а като заем по-скоро,който ще ви бъде взет от акаунта след 45 дни) вие получавате 1$(10% от стойността на позицията)
Сега вече си вкара автогол, защото всички отговори в нета по тоя въпрос доказват, че не се получава бонус от рефералите при закупената позиция с първоначалните $10. И напълно логично, защото ъпгрейда струва $5 на месец, а за няколко дни лично аз мога да намеря 100 неактивни реферала, което са 100 долара в замяна на 5. :) Сам каза, че тия измамници не са толкова тъпи, за да позволят някой тях да мами. Няма нужда да лъжеш, че си получил нещо от неактивни реферали само с купуване на твой ъпгрейт. Ето няколко коментара хора, които се занимават със зарибяване като теб. Няма да слагам линкове, че не знам дали е по правилата, но в гугъл могат да се намерят източниците:
Dan Watson says:
February 7, 2012 at 9:14 pm

I have three refferels and it says i am owed $3 for that because they each started with the supplied one position but how do i access that $3? will it automatically buy another position when it gets to $10/10 refferels?
admin says:
February 8, 2012 at 2:06 am
if your referrals buy positions from $10 bonus from JSS-Tripler, you will not get 10% commission from your referral. But if your referral buy position from add fund / compound you will get the commission.
----
yallit (1993) ranked 233 out of 26,603 in make extra money 7 months ago

They probably just bought positions using the $10 loan that JBP provided. In that case, you won't earn commissions from those purchases. When they actually invest or purchase positions from their payment processor, then, you will be rewarded that commission. Also, if they purchase on the 50th day using the earnings they made from the $10 loan, then, you will also receive your respective commission as well.
-----
04 Май 2012
reaper88 написа:
Давали 1$, ако твой реферал си закупи позиция от бонуса при регистрацията или само от вкарани пари дава?

svetli1234:
от бонуса не се печели реферална заработка
Дай да видим сега в сайта какво пише по тоя въпрос? Нищо ли? Май им е навик да не уточняват съществени неща.


Абсолютно категорично няма такова нещо,че тези инвеститори с реферали се третират по друг,по-специален начин,това са пълни глупости без никаква основа,откъде го прочете това или кой те излъга?Полза от рефералите има само в матриците,просто се запълват малко по-бързо ако имаш повече реферали и това е логично все някой твой реферал да попадне в матрицата ти и да се запълни по-бързо.
Естествено, че няма да го пише никъде на сайта им, да не са луди. :D Това е един от начините за манипулация на масите. Ти ако си шеф кой ще облагодетелстваш и стимулираш? Тези, които ти носят печалба или тези, които не си дават много зор? :) А $1 от всяка нова позиция на реферал къде ги забравяш? Само в бавно(не)запълващите се матрици имало полза...

За мен програмата е доказана,всеки може да печели от нея,но не си мислете,че без пари ще станете богати,това просто е абсурдно и противоречи на всякаква логика и нормално мислене.
Как ще печели всеки, като в пирамидата се въртят само парите на инвестиралите? Ето това е " с трици маймуни да ловиш".:D Приказките, че тия влагали парите в други по-печеливши неща и с тях плащали на рибоците, са прах в очите. Инвестират, но в личните си сметки и в създаване на други програми за зариябване. То е ясно, че всеки сам си преценява дали да учавства или не, но редно ли е това да става с невярна и подвеждаща информация? Не пасва и на слогана на сайта ти "Your personal HYIP monitor - Reliable and Honest".

Относно предложението ти за спонсориране,не ми трябва реклама допълнителна,аз искам да имам само сериозни реферали,с които да работим заедно и естествено,че ще им помагам,правил съм го много пъти досега.Но условието е едно:Да си силно ориентиран към интернет инвестициите,не да чакаш 20 или 40 или 100$ отнякъде да ти паднат,за да започнеш и да не си черноглед по всички точки,даже черногледството да граничи с абсурдност.Не ми е за репутации,не това ми тежи,тежи ми отношението между хората,защо си мислиш,че искам да излъжа някого?Стига с тва недоверие...и стига СПАМ в тая тема,че не остана място за истинските неща,за това,за което наистина става въпрос.
Не е спам, точно по темата си е. А самата тема наистина е спам и трябваше отдавна да е в коша, но както и да е. Предложих ти нещо, напълно в твоя полза, но явно не си напълно убеден в разцвета на твоята програма, щом ти се свидят някакви си $40, които ще си избиеш след няколко месеца само от рефералния ми процент и после всяка година печалба ти от мен ще се увеличава многократно. Не забравяй, че аз пръв съм ти дал 1 долар от "подарената" ми позиция, длъжник си ми. ;) Май ти си черногледият? :)

Какво доверие очакваш, след като от мен научаваш за промени в сайта, веднъж те питам нещо за сайта, вместо отговор получавам въпрос на колко съм години, а сега се опитваш да лъжеш за бонуса от "безплатната" рефералска позиция? За да получиш доверие, трябва да ми предложиш нещо повече от сладки приказки за големи печалби.
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Първо темата е за HYIP ,а не конкретно за JBP,защо не си направиш една тема за JBP и да плюеш там това,което тука изсипваш като си толкова запознат?...Явно нямаш друга работа.

За JBP не можеш да говориш като СКАМ,още не е скамнал и не се очертава да скамва скоро,но това разбира се не е важно за теб,ти разбираш най-много от всички и най-вече повече от мен,защото все пак си инвестирал едни безплатни 10$...не можем да се мерим с тебе,разконспирира всичко дето беше възможно.

Никакъв автогол не съм си вкарал,много пъти са ми начислявани пари от безплатни позиции на реферали и много пъти съм ги държал в ръцете си.Както в твоя случай,освен от теб спечелих и от твоите реферали 1$,това е самата истина,имам ъпгрейд и ми плащат хората това е условието.Престани да постваш някакви работи,защото ако потърсиш малко ще намериш и 1000 мнения в гугъл,които споделят,че безплатните 10$ дават комисионна,,така че недей да ме убеждаваш мене,който вземам такива комисионни,че всъщност не се взимат.Това,че на тебе са ти начислени казах ти кога ще си ги получих като си купиш ъпгрейд,стига с тия безплатните глупости не става така.

Под това,че може да печели всеки имам впредвид,че всеки,който инвестира може да спечели,то без да вложиш поне малко няма как да спечелиш бе човече набий си го това в главата,няма го това никъде.Кой ще ти дава пари ей така,защото си се регистрирал в програмата и следиш форумите и обявленията относно програмата.Ти като отидеш на работа за какво ти плащат,за това,че отиваш всеки ден на работа или затова,че отчиташ някаква дейност,правиш нещо,докато си там?

Ти колко матрици си запълнил досега,че определяш кое е бавно,кое е бързо?

Престани да събираш мнения от други негативни хора като теб из нета и да ги постваш тука да занимаваш всички с това.
От миналият месец имам един реферал с инвестиция 590$ + безплатната позиция 10$ и стават 600$.Вече има изтеглени 300$ в Солид Тръст Пей..човека може и да е от този форум,българин е ,доволен е пишем си имейли когато нещо не му е ясно му помагам чрез тиймвюър и така...След около 20 дни вече ще си е избил инвестицията и започва да печели... отгоре.АКо искаш ще те свържа с него :)



И не се опитвай да ме накараш да убеждавам хората,че програмата не плаща,лъжлива е и само ще загубят от нея,НЕ Е ТАКА и има много доказателства за това нали?

Ти се изкарваш по-голям специалист от мене.Аз съм инвестирал и продължавам да инвестирам в програмата,повече ли знаеш от мене,АЗ ПЕЧЕЛЯ,а ти не,защо се обаждаш без никакъв опит.Ни лук ял,ни лук мирисал обаче много знаеш...еми вкарай 10$ като ги изгубиш тогава плюй бе човек,не може така без да си се опарил да говориш за мене,че лъжа и така нататъка..не лъжа нямам полза от това.От безплатните позиции печеля,от другите също,защото програмата работи и плаща.Нали ако не плаща за позициите няма да плаща и на мене за рефералите,дори и с безплатни позиции.

Предложението ти е много КУЦО и няма как да те огрее,защото подхождаш много несериозно на нещата.Въобще не си наясно как се процедира и какво представлява едно спонсориране.Има си изискания и неща,които се следват.За да те спонсорирам ти сам първо трябва да направиш инвестиция,за да може после след като аз ти помогна финансово да съм сигурен,че ти участваш в дадената програма и след определен период ще си възвърна парите,които съм ти дал.Ами аз може да ти ги дам тия 40$ и ти да отидеш до магазина и да си купиш 2 бутилки йацк даниелс 0.7,които са по 30-31 лв сега :) Пак с добро ще ме помниш какво :)Факта,че го правиш на въпрос да изкараш 40$ отникъде те прави супер несериозен.За да получиш трябва да дадеш,това е принципа на успеха,така всички са доволни.Но ти явно не си по тия работи,ти искаш само да вземаш.Ами регни се в някой Букс сайт и си вземай по 0.50$ месечно,чиста работа...несериозен си!

Относно сайта ми:Разконспирираш ме и там,където пък няма за какво отново да се хванеш.Я провери статусите на програмите,в които аз лично инвестирам с пари спечелени от Триплъра.Я ги виж и кажи дали не е честен и надежден сайт.Защото много хора го ползват като такъв и му се надяват,не са останали разочаровани.Както може да се види програмите,които са скамнали са в СКАМ листа на сайта най-долу.Нямам файда да лъжа хората,защото като спрат да плащат и на мене спират да ми плащат като инвестиращ в тях лично и спират също и реферални да ми плащат.

Лъжа за безплатната позиция точно тебе ли?Аз даже ти предложих да ти давам 0.50$ на реферал,който ми докараш,защото видях,че си силно разочарован,че ще трябва да платиш 15$ за ъпгрейд.Не беше ли така?И става въпрос за реферали с безплатни позиции,нали така беше?Ако не ми даваше пари от реферали с бонус позиция,щях да ти давам по 0.50$ на реферал от джоба си ли?Я се дръж малко!

Нямам намерение да се занимавам повече с глупавите ти твърдения за конспирация,както споменах по-горе като искаш направи си тема за JSS Trippler и там пиши каквото си искаш.

Това е тема за HYIP начина за печелене от интернет.Темата не представлява отделна програма,а всичко относно HYIP.Прочети я добре!

Съвета ми към теб е да не говориш празни приказки без никакъв опит,това не ти е политиката в БГ,за да я обсъждаш без да си участвал в нея.

Темата НЕ Е СПАМ.Щеше да е СПАМ,ако от HYIP не се печелеше,а то се печели и има страшно много хора и тук от форума,които печелят така.

Ти целият си един СПАМ,защото явно няма за какво друго да приказваш,не спами!

Няма да ти отговарям повече,не ми се занимава с твоите глупости,не занимавай и хората с тях.
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Боят настава, тупат сърца ни,
ето ги близо наште душмани.
Кураж, дружина вярна, сговорна.
Ний не сме веке рая покорна!
:twisted:
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Не, че на мен ми се занимава с твоите, но истината трябва да излезе наяве.
,защото ако потърсиш малко ще намериш и 1000 мнения в гугъл,които споделят,че безплатните 10$ дават комисионна,,така че недей да ме убеждаваш мене,който вземам такива комисионни,че всъщност не се взимат.

Псунах ти 3 мнения на хора, които зарибяват оптимистично като теб. Единият даже е българин и в друг бг форум може да се види, колко са очаровани от неговите зарибявки след последния рестарт. Вместо да продължаваш с лъжите, можеше да дадеш линк към няколко от тия 1000 мнения, потвърждаващи твоите думи. Е, ще има ли доказателства? Докато намериш такива, обясни на всички дали е възможно да се направи в JSB следното. Регистрираш се, намираш си 100 реферала, които си купуват позиция с началните $10, купуваш си ъпгред за $15 и теглиш $100 от бонуса на рефералите? За един месец зарибяваш още 1000 реферали, които не инвестират, и така си теглиш $1000 само от безплатната позиция. Следващият месец още 1000 и т.н. Е?
 
От: Високо Доходоносни Инвестиционни Програми в Интернет(HYIP)

Понеже получавам доста въпроси от потребители как можете да си захраните Liberty Reserve акаунта,ето ТУК можете да прочетете за Liberty Reserve като разплащателен процесор и начините,чрез които можете да си внесете пари.
 

Горе