Включете сайта си в новата рекламна мрежа

d.denev

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Вече почти 4 месеца подготвяме стартирането на нова рекламна мрежа –
Ads.Onboxmedia, в която искаме да включим нишови сайтове и блогове с разнообразна тематика , регионални сайтове, и портали. Към настоящия момент мрежата ни наброява 20 сайта. Целите ни са две – мащабно предлагане на рекламни площадки в интернет на малкия и среден бизнес и създаване на възможност за ефективна реклама на по-добра цена. Искаме да се разграничим от автоматизираните рекламни мрежи на клик, банери и линкове. Идеята ни е за всеки потенциален клиент да потърсим и подберем най-добрите сайтове, в които той да достигне да своята целева група и до своите бъдещи клиенти. Организирането на всяка кампания ще е строго индивидуално. Във връзка със стартирането на тази рекламна мрежа ви каня да включите вашите сайтове и блогове в един от следните два или и в двата раздела:

За издатели: http://ads.onboxmedia.com/publishers/

Борса за линкове: http://ads.onboxmedia.com/link-borsa/

За всякакви допълнителни въпроси и коментари можете да ми пишете на:

Skype: onbox-bg
e-mail: [email protected]

Благодаря предварително на всички, които ще се включат!
 
От: Включете сайта си в новата рекламна мрежа

На какъв принцип работи борсата за линкове?
 
От: Включете сайта си в новата рекламна мрежа

Здравейте,

Идеята на борсата е следната: първо искаме да съберем по-голяма база от данни със сайтове, които имат предвидено място за линкове (платени и със замяна). След това всеки, който жеале да направи по-мащабно изграждане на линкове, може да ни пише и ние ще му изпратим предложение със списък от сайтове. Вътре сайтовете ще са подередени по PR и разделени на платени и безплатни (със замяна). Ако идеята ви допада, ще се радвам да включите сайта си в нашата борса за линкове.
 
От: Включете сайта си в новата рекламна мрежа

Я и аз да си попитам....
Още миналата седмица регистрирах един сайт, но така и не го виждам публикуван все още.... защо, кога...? :)
 
От: Включете сайта си в новата рекламна мрежа

Здравейте,

Извинявам се за забавянето. В момента имаме доста работа, свързана с по-добрата реализация на мрежата. Днес до края на деня всички сайтове, които са подали заявка за включване, ще бъдат качени на сайта.
 

Горе