Внимавайте, ако ползвате Интернет от Спектър Нет / Mtel

От: Внимавайте, ако ползвате Интернет от Спектър Нет / Mtel

Така ще вкарам малко инфо, защото бачкам в ментел. Може да се плаща през ePay - 101000***** и ПИН кода в повечето случай е последните 4 цифри от ЕГН-то. Имаше мигрирани клиенти от базата на спектър към ментел, те получиха по 3 месеца безплатно. Тези клиенти, с изтекъл договор, не им излизат задължения, защото нямат генерирани фактури (все пак ползвате, когато заплатите, не може ментел да начислява такси). За да не се редите на опашки - звъните 080020400 / 080020011 (избирате ен защото обслужват по-бързо) и заявявате, че желаете да ви бъде генерирана фактура за заплащане. Това е само за тези с изтекъл (безсрочен) договор. За другите стандартно си излиза фактура всеки месец. Ако тези, които са с договор, се забавят 14 дена с плащането им се начислява лев и нещо такса "реактивация". Ебано е малко, да не говорим колко мудно и рядко работи самоудължението, което можеха да го правят преди и операторите. В момента само клиента може..

както и да е, и да близуу стават част от Ментел. Ако имате въпроси пишете тук/лично да ви дам инфо, за да не ви лъжат - Да, има и такива :D
 
От: Внимавайте, ако ползвате Интернет от Спектър Нет / Mtel

Този дългия номер така или иначе го нямате, трябва да звъните на телефона да питате. Питайте и за ПИН кода, защото в моя случай не беше последните 4 цифри от ЕГН-то.

Безплатни месеци не са ми давали, платих си като поп (въпреки, че в писмото, което ми пратиха казаха, че ще имам част от месец безплатно).
 

Горе