Внос на автомобили от германия

Albashare93

New Member
Здравейте, от скоро се занимавам с внос на автомобили от германия. Вече вкарах два автомобила дори и ги продадох. Тъй като работя в германия имам свободно време да оглеждам автомобили. Ако някой иска реален автомобил може да се свърже с мен. Имам и приятели с платформи които могат да доставят автомобила до адрес има опция и колата да се вкара на ход. Не мога да обещая,че мога винаги да намирам хубава и евтина кола, но мога да ви обещая ,че колата ще е хубава и здрава без никакви манипулаций и на реални километри. Ако ви е писнало да ви лъжат по автокъщите и нямате свободно време да пътувате до Европа за да си закупите реална кола то аз съм вашето решение. Мога да съдействам за внос на автомобили само от германия район Нюрнберг.

На до колко километра около Нюрнберг?
Каква е твоята цена за оглед и съдействие?
Твоите приятели колко таксуват за превоз до България с платформа и на ход ?

А защо не от русия? Стига с тези боклуци от прогнилия запад!:mad:
Брат, мен ме интересува колата да е добра, да не е манипулирана и всичко да е точно. Все ми е едно от къде ще я докарат, ако искат и от Марс. Да знаеш някой, който да предлага запазени електрически коли и да ги внася от Русия?

На до колко километра около Нюрнберг?
Каква е твоята цена за оглед и съдействие?
Твоите приятели колко таксуват за превоз до България с платформа и на ход ?
До 200 км от район нюрнберг , моята цена за оглед и съдействие е това което мога да бутна от цената на автомобила. Като моята задача е да отида на място да огледам автомобила и да направя пазарлъка за автомобила. Да го закарам на мой адрес и от там да го поеме платформа а може да си го вземете и на собствен ход. Платформите таксуват според големината на автомобила обикновено от 700 евро до 1200 евро.

Е коментара ти наистина не е сериозен. Загледай се колко руски коли виждаш на вън.
Брат, тук говорим за внос от определена държава, а не за произхода на автомобилите. Внос от Русия не означава внос на руски коли - може да са всякакви. Както внос от Германия не означава, че не може да се внесе Рено, например.

До 200 км от район нюрнберг , моята цена за оглед и съдействие е това което мога да бутна от цената на автомобила. Като моята задача е да отида на място да огледам автомобила и да направя пазарлъка за автомобила. Да го закарам на мой адрес и от там да го поеме платформа а може да си го вземете и на собствен ход. Платформите таксуват според големината на автомобила обикновено от 700 евро до 1200 евро.
Като я вземеш от Германия, май някакви транзитни номера се изкарваха за експорт ако искаш на ход да я изкараш или се бъркам?

Освен в mobile .de какви други сайтове да гледаме ?

Ако е на ход се изкарват червени номера. Ако е с платформа не е нужно да има номера. На ход може вие да дойдете и да си я вземете или аз да ви я докарам като се пребирам от Германия за България. Червените номера за 1 месец излизат между 200 и 300 евро според зависи областта. И задължително трябва да има кауфертраг това е договор между продавача и купувача.

Като я вземеш от Германия, май някакви транзитни номера се изкарваха за експорт ако искаш на ход да я изкараш или се бъркам?

Освен в mobile .de какви други сайтове да гледаме ?
Аз лично търся автомобилите в едно приложение "kleinanzeige" основно от там подбирам коли.

Това тея Ausfuhrkennzeichen където се водят ?
Това ми го изкарва в Нюрнберг аз лично като изкарвам номера ги изкарвам или в град рот или в град вайсенбург. Зависи кога има удобен свободен час за мен. За едни номера да изкараш на кола пак се запазва час термин луда работа.

Къде ги намираш тия читавите.. аз от няколко месеца не мога да си харесам..., на обява си харесвам ама реалността се оказва друга :)

Брат, тук говорим за внос от определена държава, а не за произхода на автомобилите. Внос от Русия не означава внос на руски коли - може да са всякакви. Както внос от Германия не означава, че не може да се внесе Рено, например.
И аз това имах предвид :cry:

Действително е така няма гаранция ,че ще избереш кола ще отидеш на място и ще ти хареса. Иска повече обикаляне. Сега съм намерил хубаво vw polo 2009 година на 212 хиляди км градска кола. 1.6 дизел 75 коня. Има 4 обяви в карса за тоя модел и са по 8000лв 8и500. Аз тази която съм харесал и най вероятно ще я взема мога да я продам на 7 хиляди лв. И аз доволен и клиента доволен ,че спестил някой лев.

Къде ги намираш тия читавите.. аз от няколко месеца не мога да си харесам..., на обява си харесвам ама реалността се оказва друга :)
Действително е така няма гаранция ,че ще избереш кола ще отидеш на място и ще ти хареса. Иска повече обикаляне. Сега съм намерил хубаво vw polo 2009 година на 212 хиляди км градска кола. 1.6 дизел 75 коня. Има 4 обяви в карса за тоя модел и са по 8000лв 8и500. Аз тази която съм харесал и най вероятно ще я взема мога да я продам на 7 хиляди лв. И аз доволен и клиента доволен ,че спестил някой лев.

Горе