Внос на стоки от Китай

djidja83

Active Member
Здравейте,

Не съм пуснала темата до сега, тъй като предполагах, че никой няма да прояви интерес към нея, защото вече всеки може сам да поръчва от Китай, но явно не е така.

Та по същество:

Фирмата ни се занимава с внос на всякакви стоки от Китай.

Също така внасяме стоки по зададени от клиента критерии - изпращате ни снимка, описание, линк или нещо друго, от което да е ясно какви продукти желаете, а ние Ви изготвяме индивидуална оферта.

Извършваме търговия на едро и дребно. За поръчка на едро се счита всяка поръчка, която съдържа минимум х5 броя от артикул.

За всяка поръчка се издава фактура с ДДС, в която подробно са описни всички артикули, бройки, единична цена и т.н., т.е. получавате фактура на 100%, 1:1 със стоката, която сте получили.

Тъй като на този етап нямаме възможност да поддържаме големи наличности, за поръчки на едро процедурата е следната:
1. След изпратено запитване от Вас, ние Ви връщаме нашето предложение.
2. Когато го разгледате и избрете артикулите, които искате да поръчате, Вие се свързвате с нас и ни давате своята поръчка.
3. Ние пускаме към Вас фактура за 50% авансово плащане.
4. В срок до 20 работни дни от получаване на авансовото плащане ние Ви изпращаме (доставяме) поръчаните стоки с окончателната фактура, в която са подробно описани всички артикули и е приспаднато извършеното авансово плащане.

Поради изградената ни мрежа с партньори от Китай, често успяваме да намерим даден продукт на по-изгодна цена от тази, която виждате в сайтовете. Предлагаме допълнителни отстъпки за големи поръчки (например за първоначално зареждане на магазин) и за редовни клиенти (5+ поръчки).

Ако проявявате интерес пишете ни на имейл [email protected].


Поздрави.
 
Последно редактирано:

Горе