Връщане на изтрита Facebook страница?

juvebg

New Member
Здравейте, възможно ли е възстановяването на изтрита фейсбук страница без никакви предупреждения и докладвания? Просто в един момент ми излезе съобщение, че е изтрита. Имаше опция за обжалване, пуснах го, но нищо не се случи. Реално не съм нарушавал никакви правила, поне доколкото ми е известно, пускал съм само футболни коментари след мачове и мемета, които така или иначе са вървяли по много други страници. Някой ако има опит и е връщал такива страници, нека да пише. Благодаря предварително!

Ако не ти дава опция за обжалване пред Надзорния съвет, няма какво друго да направиш. На мен са ми връщали изтрити страници след обжалване, но е рядкост...

Не, вече я няма опцията. А най-странното е, че никога не е имало нито 1 сигнал, нито 1 наказание, не е била спирана. Дори не разбрах защо се случи това...

Не, вече я няма опцията. А най-странното е, че никога не е имало нито 1 сигнал, нито 1 наказание, не е била спирана. Дори не разбрах защо се случи това...
е как защо???? Путин е виновен!

Ако е вързана към бизнес мениджъра пробвай да обжалваш от там.

За жалост не е вързана към бизнес мениджъра. Футболна тема е и никога не е имала репорти, или поне не съм имал уведомление, че някой е репортвал.

Трият масово, на един колега за една нощ му спряха препоръчванията на над 20 страници без никаква причина или предупреждение, аз имам наказана страница с червен флаг, а даже не мога да видя за кой пост е.

И какво излиза, както при бате Google, след определен брой потребители в страницата си е добра идея да бъде вързана с бизнес акаунт, или с други думи, ако си плащаш има някакъв шанс да си оправиш страницата. Доста корпоративно ми идва, но си е истина. А да, добре е и да си похарчил нещо. ;)

То по-скоро идва въпросът за какво ми е да развивам социалните мрежи, след като във всеки един момент може да дойдат и да ти затрият целия труд... Ей така, без причина... Вложил съм години, събрал съм си последователи, и накрая чао. Затова държиш си сайта и си правиш каквото искаш там, за да нямаш никакви ограничения, това е истината.

Има смисъл ако си с верифициран акаунт, бранд / бизнес, имаш някакъв тръст рейтинг и определено може да видиш пълна прозрачност през платформата им с това какво се случва със страницата. Иначе ако е такава от рода на Аз обичам България и българското и я тъпчеш с линкове от клико-генериращи информационни сайтове, това си гори отвсякъде.

Нека отбележим, че социални профил е предимно да генериа трафик и полезно съдържание за точно специфична група хора, а не за кликбайт, което е отварат.

Определено не съм правил клик байт, а по-скоро футболна фен страница на даден отбор и коментари след мачове, гафове и т.н.

Горе