chervenkovivaylo

New Member
Здравейте,

Предлагам всякакъв вид реклама в сайта www.stosport.com, занимаващ се със спортни новини от България и света. Платформата е нова, а целите са амбициозни. Към момента сайтът поддържа малко над 25 000 преглеждания месечно, като трафикът е генериран от малък на брой статии (35), които следва да се увеличат в най-скоро време.

Трафикът на сайта е предимно от Facebook, като разполага със страница с над 3400 последователи. Интересът към Stosport.com към момента е голям, а в някои отделни показатели сайтът се конкурира успешно с водещите платформи в България, като потенциалът е огромен.

Голямото предимство на Stosport.com е фактът, че читателите на сайта са с висока ангажираност към публикациите, поради високото качество на статиите. Информационният поток в Stosport.com е уникален, в повечето случаи новините не са публикувани никъде другаде в момента на публикуване в Stosport.com.

Аудиторията на сайта е съставена предимно от мъже на млада и средна възраст.

В момента цените са следните:

При поръчка на стойност 100 лв. или повече, Stosport.com предлага безплатна изработка на рекламен банер.

Megaboard банер /в хедъра при PC и мобилна версия/ – 7 лв. за 1000 импресии

Top банер /горе вдясно на всички страници на PC и най-долу при мобилна версия/ – 7 лв. за 1000 импресии

Top 2 банер /под хедъра и основното меню на всички страници на PC и на същото място при мобилна версия/ – 7 лв. за 1000 импресии

In-article банер /между текст в статии/ – 7 лв. за 1000 импресии

Специална отстъпка за реклама на обяви в OLX, Bazar и останалите сайтове за обяви – 6 лв. за 1000 импресии за стандартна банер реклама в изброените по-горе позиции

Видео реклама
в налична и одобрена от Stosport.com позиция в сайта – 12 лв. за 1000 импресии

ПР публикация /публикуване на предоставена статия в Stosport.com/ с гарантирано допълнително позициониране в 20 статии в сайта /визуализация на публикацията между текста в статията/ – 190 лв.

Отстъпки за рекламни агенции - по договорка

Всички посочени цени са без ДДС, като такова не се начислява. Заплащането се осъществява по банков път, след издаване на опростена фактура от страна на Ай Си Трейд ЕООД.

При интерес, не се колебайте да зададете Вашите въпроси на 0899 00 14 00 или [email protected]
 
Оферта, валидна при поръчка до 17.03.2023 г. - гарантирани 40 000 импресии на банер, текстова или видео реклама в stosport.com на цена 200 лв.
 

Горе