Въведение в CPA Меркетинга

@rokoko - явно постват от държава, за която няма surveys :)

пак повтарям
ps. за cpalead, content lockers, incentive cpa.. питайте в други теми, тази е само за нормалните CPA
 
От: От: Въведение в CPA Меркетинга

Аз одавна имам рег в CPALead и съм изкарал само 0.77. Дайте малко помощ да изкарам и аз нещо.Домейна на сайта ми е Scriptsmafia.eu и в момента е форум,но мисля да го сменям.Дайте някакви идеи за какво става тоя домеин?

никой ли не иска да ми помогне малко?
сложих WP на този домейн и имам около 500 спамера на ден. дайте ми малко помощ как да се оправя с тях. използвам джаджа от CPA за постване на коментар, но някак я игнорират и постват без да минават сървей?
 
От: От: Въведение в CPA Меркетинга

Не са приложими БГ сайтове за CPA монетизиране. Ако имате чуждестранно ориентиран сайт с английски контент това ви е достатъчно. Автора на темата би могъл да добави и CpaLead понеже аз лично работя с тях до сега не е имало път когато да не ми платят или да ми забавят плащането с повече от 1 ден. Не се изсисква да говориш с тях за да те удобрят и да започнеш да печелиш и потенцияла е огромен аз лично съм виждал хора там да правят $20.000 на ден :) иначе аз не се справям зле също за последния месец ми изплатиха $7000.

Що се касае до това кои сайтове са най-добри за монетизиране с CPA мога да кажа тези които имат някакъв даунлоад контент, и сайтове които предлагат различни видове услуги.
Не се ограничвайте само в стандартните шаблонни ниши като здраве отслабване и т.н. Има стотици други по резултатни от тях трябва само да ги намерите :) аз лично съм намерил поне няколко такива за себе си.

Успех.
sparX molq te пиши ми на skype liubo_cvetkov ili FACEBOOK Lubomir Cvetkov
 
Последно редактирано:
От: Въведение в CPA Меркетинга

страхотен списък , искам да попитам какво стана с програмата на google? защо са я закрили има ли алтернатива?
 
От: Въведение в CPA Меркетинга

Интересна тема, мога да кажа само евала на
че е успял да достигне този Профит и аз се пробвам с CPA, но за не знаех CpaLead

научих нещо полезно, успех на всички :)
 

Горе